• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
kocurek : :-D:-D:-D nie wierze w te zakupy... szampon, i rajstopy ??? jak ty to robisz???? a malowidla, kremy zachcianki i inne ????
ze nie polska urode masz to wszystkie juz widzialysmy, ale kurde na tej fotce normalnie wygladasz egzotycznie :) cos a la tajlandia :)))))

lil : 100 latek dla synka !!!! Super fotki !!! fajnie ze wam sie impreza udala :)

a mnie dzis zeka sprzatanie domu po weekendzie... normalnie mam dola :)

Kocurku potwierdzam, że masz mega egzotyczną urodę! A Maciuś cieszył się niesamowicie! Kocham widzieć radość dziecka!

Jos to nie sprzątaj - masz małe dziecko to możesz sobie odpuścić - odpocznij sobie lepiej! Jak w ogóle idzie Ci z dwójeczką dzieciaczków?

jos możemy sprzątać razem ;-) ja mam podłogi do umycia, a powiem Ci, że trochę ich jest :dry:
No naprawdę NIC poza tym sobie nie kupiłam :sorry2: Jesteśmy wciąż winni rodzicom i znajomym takie sumy, że nie w głowie mi zachcianki hehe... Wykorzystam najpierw te kosmetyki, które mam ;-)

A dziękuję za komplementy - może teraz taka uroda ma sens, ale za nastolaty to miałam wielkie kompleksy, bo buła wielka, okrągła i szeroka, że hej :-p:-D:-D
A Tajlandię to ja jeszcze pokażę, tylko muszę poszperać.....:cool2:

Ostatnia edycja:
kocurek to poszperaj bo jestem bardzo ciekawa i rzadna egzotycznych widokow :)
lece garmic ogra
z/w

ps. odczekasz az sie posplacacie a pozniej bedziesz szalec :) dla takiego domku to warto troche sie poograniczac i poczekac :)

jos dzięki :)) Teraz zęby w ścianę!!! :-D
A tutaj coś dla Ciebie - o tak kładę mojego dziabąga w nosidełko :tak: Oczywiście wtedy nie śpi i trochę się wierci ;-) Udało Ci się??
Moja uwielbia ze mną po mieszkaniu kursować i patrzy uważnie, co robię :-)
Do drugiej fotki dołączam buziaka dla cioci boogie :*** :-D

Ostatnia edycja:
Wczoraj oglądałam zdjęcia u teściowej i takie oto znalazłam, którego nigdy nie widziałam :)))) Tercet weselny datowany 6-7 lat wstecz ;))))
O! matko te usta i czerń włosa i jego blask :szok:
Dzień dobry!

Imprezka rewelacja, sajgon nie z tej ziemi

Chyba się skuszę na PRAWDZIWĄ kawkę - inaczej się nie dobudzę...Ktoś chętny???
Kinder bale zawsze przyprawiają o ból głowy, ale tylko rodziców :-D i ból portfela :sorry2: nie to, żebym była jakąś sknerą :-p
Serwuję dla Ciebie pyszniutką i aromatyczną kawusię, z prawdziwej kawy, z ciepłym mleczkiem w ten zimowy (:szok:) poranek :tak:

just : witaj !!! jak remik ???

kocie : piekna olenka :))) i jaki ma fajnego rampersika :)
a nosidlo...hmmm... szeroki ten twoj pasek miedzynozny :) ... tylko z emoj dzieciaczek sporo mniejszy... wiec i rozkraczyc mu sie gorzej... nosidla poki co nie probowalam dalej, bo jelsi nie kombinezon, to rajstopki i spodenki, a na to zrobilo sie od kilku dni za zimno... takze wozek kombinezon koce i inne poki co ;)

wzielam sie za sprzatanie ale cos kiepsko mi idzie, zero ladu i skladu, zero organizacji, krece sie wokol wlasnego ogona :) biore w reke co opadnie i przemieszczam :)

reklama
jos a oki :))) Theo pewnikiem grzeczniejszy od czarnej, to w domciu nie musi być aż tak często noszony ;))) Mi by ręce odpadły, gdyby nie to ustrojstwo :-D
Nie no, na dwór to ja za bardzo z nosidłem też nie wychodzę - raz czy dwa robiłam tylko zakupy w hipermarkecie, bo dwóch wózków na raz nijak nie da rady :sorry2:
Hahaha..!! kropka w kropkę ja tak sprzątam - wszystko na raz rozgrzebuję i potem nie mam siły, albo możliwości skończyć... i tak sobie leży :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry