• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dzień dobry! Sypie u nas tak strasznie, że szok:szok: chociaż dzieci się cieszą, podobno taka pogoda tylko do soboty bo później 8-9 stopni:sorry2:

Dziewczyny co ja miałam z moimi durnymi sąsiadami w weekend:szok: debilizm w czystej postaci! Z soboty na niedzielę znowu o 23 z kawałkiem muzyka, wkurzyłam się i z tej złości PAC im w kaloryfer. Już za tetefon brałam, żeby po policje dzwonić a tam sms: że proszę nie stukać w kaloryfer bo piętro pod nimi śpi dziecko i nie można tak hałasować, żeby sobie zrobić pomiar hałasu, bo wcale nie jest głośno i ze mam ich policja nie straszyć, bo to jakiś koszmar:szok::szok: Odpisałam durnej babie, żeby sie wzięła za uciszanie swojego niewychowanego synka nieroba a nie mnie i że na policje i tak zadzwonię. DEBILE, żeby na czyjś prywatny nr o 12 w nocy smsy wypisywać:baffled: Na szczęście wczoraj było cicho, pierwszy raz od nie pamiętam kiedy. DZIWNE, ŻE GŁOŚNA MUZYKA DZIECKU NIE PRZESZKADZA, TYLKO NASZE UCISZANIE... imbecyle:dry:

Lil, Kocie dzieciaczki piekności!

kocurek : hehe to widze masz tak ze sprzataniem jak ja kreatywnie :) hahahahaha

a co do grzecznosci... to chyba wlasnie zaczynaja nam rosnac rogi... poldek taki towarsyki nie byl, filutek lubi nas widziec nad wozkiem
juz 2 tyg temu robilsimy test :
glowa nad wozkiem : usmiech lub gapienie
glowa sie chowa : wsymuszany krzyk
glowa wraca : sumiech/patrzenie
glowa sie chowa : bek :)

filutek chyba bedzie bardziej obecny, wymagajacy i mniej "do negocjacji" niz starszy brat :)
cholwika...kto by pomslal..;a tak dobrze mialam :)

:dry::dry::dry: co za dupny internet... chciałam wkleić zdjęcia i nie mogę, bo zawsze za duży plik do przesłania i pada transfer :no::angry:

Jos hehehe u nas towarzyskość Remika jest niepodważalna, jak się ktoś kręci koło niego, zagląda, bawi się z nim lub tylko jest w pokoju i od czasu do czasu pokazuje się mu, to jest dobrze, śmieje się, bawi, "gada", a jak wymykam się do łazienki, to bunt na statku :sorry2:

Ostatnia edycja:
Cześć!

Witam się poniedziałkowo z kawuchą i bólem głowy na 102! :baffled::nerd:

Rurka - współczuję sąsiadów! :no::angry: Co za niewychowani ludzie!!!

Jos - hehe, no to ładne numery! :-) U mnie Mia zaczęła gadać z misiami i ćwiczy struny głosowe coraz bardziej! Ostatnio tak próbowała wydać z siebie dźwięk - otwierała szeroko buzię i nic. Ale już się wycwaniła i teraz wie, jak pogugać! :-D:-D:-D Jeju, szok jak dzieci szybko rosną! :tak::tak:

Kocurek - śliczna Ola!!! :happy2:

Lil - Martynka po prostu słodka - i jakie super różowe rajstopki!!! :-) A huśtawkę macie fajną, sama taką chciałam, ale nie wiem, czy teraz jest sens kupować, skoro one są do 11 kg, a Mia już 5 waży... Co myślisz?

U nas nic nie pada, nie jest zimno, nie wieje - aż dziw! W ogóle nie ma w tym kraju zimy w tym roku! :szok:

Asionek - ale ja znaną celebrytką nie jestem ;-) A po za tym takie wyróżnienie dziecka z tłumu też nie jest za dobre :sorry2:

rurka - akurat tu się wypowiem - tłuczenie w kaloryfery jest głośniejsze niż muzyka nad tobą grająca i bardziej drażni dzieci - wiem bo sama tego doświadczyłam - sąsiedzi nade mną puścili głośno muzę a wtedy jeszcze starzy lokatorzy na 3 zaczęli walić w rury - chciałam zabić tych drugich bo muzyka Karoli nie obudziła a walenie po rurach tak.

A ja znowu sama. Czekam aż matka przylezie, kurier paczkę odbierze i jakoś nie mam weny na nic :zawstydzona/y: Idę się zaszyć :-(

reklama
Mary a malutka jak się ma? Rady lekarza pomogły?

Rurka - a sama nie wiem, obserwuję... Ale nockę nam przespała od 20 do 5.30 zupełnie bez płaczu, potem kupa ją przycisnęła, ale po zmianie pieluszki dospała do 8.30. :happy2::happy2::happy2: Odstawiłam ten koper i w ogóle nie mamy problemów z kupką! :szok: W szoku jestem, bo myślałam, ze gorzej będzie. A poza tym, to obserwuję ją i zobaczymy za parę dni, czy jakiś efekt jest... ;-) Wesoła mi się robi córcia, już gada z misiami! :-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry