• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Pok :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

Paulina cieszę się, że Wam smakowało :tak: to jedna z moich ulubionych potraw, prosta i szybka, a wrażenia kulinarne sama już możesz ocenić ;-)

Kocurrrku sprzątasz?

Lil :sorry2: ucałuj Maciusia, jestem straszna gapa, jeszcze tez djęcie tortu :dry: wybacz mnie dobra kobieto :zawstydzona/y::sorry2::-p:-D

co u was? co porabiacie?
carola , zizi,ajas gdzie was wywaialo?
swiezo upieczone mamusie tez pogly by sie pokazac serge, agapa, ewula jak tam?
a mi sie obiadek dogotowuje i zaraz bede jesc:-D

No, my już po spacerku. Dziś tylko pół godzinki, bo jest tak ślisko, ze nawet moje pancerne obuwie zimowe nie dawało rady!... :nerd: No i -5 st. na termometrze, więc szczypie po nosie... Brrr!

Mary-ja w tej herbatce z hippa miałam rumianek-więc spokojnie może być-my teraz pijemy jabłko i melisę-ale ona jest po 4mies. więc wy musicie trochę poczekać-hmm a moja córcia robi mi ciekawe rzeczy przy piciu-obojętnie co, nie wypije jeśli nie jest podgrzane- np. soku w temp. pokojowej nie ruszy...dlatego u nas podgrzewacz wciąż w użyciu;)

Paulina - dzięki! :happy2::happy2: Mia wszystko pije w temp. pokojowej, bo tak się przyzwyczaiła. ;-)

Paulinka tort około 1,5 kg i kosztował około 40 zł - więc niezła cena. Mamy jedną super cukiernię - ale tam taki tort to koszt ponad 100 zł! Znalazłam taki torcik w konkurencji i wszystkim bardzo smakował - bo nie był za słodki. I Maciuś sam wybrał Myszkę Miki. Ale świeczek skubany nie chciał zdmuchnąć, bo się zawstydził...

Jos z nianią czy bez to jasne, że się liczy! Ja mam codziennie moją mamę i też sobie bez niej nie wyobrażam...Do przedszkola Maciusia zaprowadza tatuś, a odbiera babcia. Jestem mało samodzielna w tych kwestiach i bez pomocy rodziny to bym chyba w ciągłym stresie żyła :-)

Kocurku
w którym miejscu Oleńka jest pulchna??? Widziałaś pultynki Martynki???? Twoja Olcia idzie w Twoje ślady jeśli chodzi o egzotyczne oczęta i wygląda na szczuplaczka!!

Made Maciuś dziś na poczcie był :-) Nie wiem co on tam załatwiał ;-)

Mary kupuj huśtawkę i się nie zastanawiaj! Uważam, że jest fajna sprawa, mózg jakoś tam lepiej sie rozwija jak dzieci się bujają, dzieci generalnie lubią bujaczki - ja teraz mam pożyczoną - przy Maciusiu tez myślałam, że nie warto kupować, a potem żałowałam...Przecież jeszcze planujesz dzieci to na pewno Ci się bujaczka przyda! KUPUJ ;-)

Haha Boogie tyle sie tych dzieci narobiło, ze ciężko wszystkie urodzinki zapamiętać :-) Ciocia wybacza ;-)

Wioluś a co na obiadek????????????????????

Carola a co się dzieje?? Taki dzień po prostu??? Czy Cię śnieg przybił???

Mary kupuj huśtawkę i się nie zastanawiaj! Uważam, że jest fajna sprawa, mózg jakoś tam lepiej sie rozwija jak dzieci się bujają, dzieci generalnie lubią bujaczki - ja teraz mam pożyczoną - przy Maciusiu tez myślałam, że nie warto kupować, a potem żałowałam...Przecież jeszcze planujesz dzieci to na pewno Ci się bujaczka przyda! KUPUJ ;-)

Liluś - ja się waham tylko dlatego, że mamy bujaczek... No ale trzeba małą bujnąć, a huśtawka ma automatyczną opcję bujania... :-D Zresztą strasznie mi się podobają te z Bright Starts!!! Ale nie mogę ich zbyt łatwo dostać... Próbowałam zamówić z UK, ale do mnie nie wysyłają... Także mało który sklep internetowy w PL wysyła za granicę... :baffled::baffled: Ale już ja znajdę! :tak:

images (1).jpg

Ostatnia edycja:
Dzień dobre moje drogie koleżanki :-)))

made już po spacerku, lekko wyziębiona ale przeszczęśliwa :)) Pan w domu, to i ruszyć się można dalej niż do drugiego pokoju :-)))

Kocurku - Ola to jest to, co Boryski lubią najbardziej!!! :zawstydzona/y::-D:-))))
A...i dziękuję za wstawienie foteczek :*

Liluś - Maciuś przesłodki :-))) a i Martynka nie odstępuje :)))
i ten tort :-p sama bym tej myszce uszko nadgryzła :zawstydzona/y: mniam mniam...
Zazdroszczę Kochana, że już po imprezie, teraz ja będę latać z wywieszonym jęzorem aż do....niedzieli :/
Powiedz...czy Maciuś zadowolony z krzesełka? Bo myślimy nad takim samym dla Mańka :)

reklama
Mary właśnie fakt, że bujaczek na baterie to największy plus!!! Ja oprócz tego mam jeszcze dwa inne leżaczki - jeden z wibracjami, drugi zwykły - także jeśli Cię stać to się nie wahaj :-)

Made Maciusiowi krzesełko bardzo się podoba! Wczoraj to był w ogóle hit imprezowy! Nawet ośmioletnia kuzynka się kręciła! Zobaczymy jak długo Maciuś będzie się cieszył z tego fotelika...No i oczywiście się cieszę, że już po wszystkim - wykończył mnie tamten tydzień...Teraz do chrzcin - czyli do maja - mam względny spokój...UFFF! Ale u Ciebie też szybko minie!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry