paulina.pro
Fanka BB :)
Jos-good luck!!!
)
a ja mam wczorajsze ziemniaczki+twaróg i biorę się za przepis cioci Boogie
a ja mam wczorajsze ziemniaczki+twaróg i biorę się za przepis cioci Boogie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

to jedna z moich ulubionych potraw, prosta i szybka, a wrażenia kulinarne sama już możesz ocenić ;-)
ucałuj Maciusia, jestem straszna gapa, jeszcze tez djęcie tortu
wybacz mnie dobra kobieto 

No i -5 st. na termometrze, więc szczypie po nosie... Brrr!Mary-ja w tej herbatce z hippa miałam rumianek-więc spokojnie może być-my teraz pijemy jabłko i melisę-ale ona jest po 4mies. więc wy musicie trochę poczekać-hmm a moja córcia robi mi ciekawe rzeczy przy piciu-obojętnie co, nie wypije jeśli nie jest podgrzane- np. soku w temp. pokojowej nie ruszy...dlatego u nas podgrzewacz wciąż w użyciu![]()

Mia wszystko pije w temp. pokojowej, bo tak się przyzwyczaiła. ;-) Mary kupuj huśtawkę i się nie zastanawiaj! Uważam, że jest fajna sprawa, mózg jakoś tam lepiej sie rozwija jak dzieci się bujają, dzieci generalnie lubią bujaczki - ja teraz mam pożyczoną - przy Maciusiu tez myślałam, że nie warto kupować, a potem żałowałam...Przecież jeszcze planujesz dzieci to na pewno Ci się bujaczka przyda! KUPUJ ;-)
Zresztą strasznie mi się podobają te z Bright Starts!!! Ale nie mogę ich zbyt łatwo dostać... Próbowałam zamówić z UK, ale do mnie nie wysyłają... Także mało który sklep internetowy w PL wysyła za granicę... 
Ale już ja znajdę! 

:-))))
sama bym tej myszce uszko nadgryzła
mniam mniam...