• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
@ chyba wymyślił jakiś facer-żebyśmy za łatwo nie miały...

Boogie-mój mały ogr (Daniel) też się zajadał placuszkami-on uwielbia wszystkie placuszki

Lil-to torcik taniutki!!! i to z myszką!!! u nas za taki dałabym z rzędu 90zł-niestety małe miasto i mała konkurencja,hmmm a ja zaczynam myśleć o takim fotelu dla dzieciaków

tak POCZKU - DOKŁADNIE TAK :-D marzłam przeokrutnie i cuda niewidy jeszcze mi się działy, opisuj opisuj jak przechodzisz, bom bardzo ciekawa :tak:

Disiaj jkos optymim mi opadl. Prasuje, piore i sprzatam, zeby sie czyms zajac fizycznym. Boje sie, ze moze za wczesnie ta radosc. Piersi mnie znowu przestaly bolec i mam stracha.
co chwile latam do lazienki sprawdzic czy zadnych plamien nie ma i generalny smutas mi sie wlaczyl.

Wieczorami marzne, spie-nie spie, slinie sie oblesnie, wieczorami brzuch kluje, teraz troche delikatnie mdli ale raczej z glodu. Sa dni, ze dikam wiecej, sa takie, ze nie sikam wiecej. Ciekawa jestem il tych objawow to moj wyobraznia.

Oj pesymizm dzisiaj, wracam do zelazka a was caluje w nosy!

reklama
rurka : nie mam pojecia... :-(

pok : nie smutaj sie i nie stresuj, takie obawy sa normalne a i wahania humoru... jutro moze bedziesz miec dzien "optymizmu" :)

lil : O ! to faktycznie dobra masz organizacje :)))))))))) babcia jeszcze lepsza niz obca niania !!!! ale masz fajnie ze mas zmame obok, ja ja bym chciala... a najbardziej mojego tate, bo to najlepszy tata i niania na swiecie :)
ps. fajny ten tron synkowy :)

mary : przyjemnosci na silowni !a co ci lekaz powiedzial na tak syzbki wysilek po cc ?
bujaczek sliczny, lubie taka kolorystyke :)

made : witaj mamo slicznych chlopcow :)

just : nie wiem kto wymyslil @ ale jakbym wiedziala to bym go znalazla i ... i. :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry