• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
U mnie w rodzinie jest Alicja jr i Łukasz jr ... ale według mnie to niewygodne rozwiązanie :-p

libby bo ja Ci miałam wczoraj napisać, że nie wiem absolutnie NIC, musiałabym podpytać G jak wróci... ale on też był "obok" jak się domek wykańczał i ogrzewanie montowało, ja miałam wielkiego brzucha i nijak nic nie doglądałam, bo nawet nie mogłam tu przyjechać ;))) a koszty to za październik chyba było coś koło 300zł..za ogrzanie 146m2 (razem z garażem) teraz będzie więcej... ale mamy bardzo ciepło :) na krótki rękawek w domu :) Mamy duży piec i kocioł Saunier Duval (w standardzie deweloperskim, my go nie wybieraliśmy, tylko rozmiar kotła większy wzięliśmy) Kominek mieć będziemy Kobok z szybą narożną, chyba z płaszczem wodnym - hmm zamawiany 4 miesiące temu, więc nie pamiętam... wiesz u nas wszystko na raz się działo i domek wykańczany ekspresem... Wy lepiej jak spokojnie poczytacie fora itp....

Ostatnia edycja:
reklama
Bry :dry:

paula, pok - zapraszam do ustawień i UTC sobie ustawcie :-p

Wiola - to ta wyliczanka od ciebie??? BOSKA ;-) Dziękujemy :tak: Myślałam że od Boogie :-p:zawstydzona/y: Bardzo ładny chłopczyk z niego będzie :tak:

rurka - do mnie póki co jedna dotarła - taka z wyliczanką i właśnie się dowiedziałam że to od Wioli :-p

Carola - no jak się czyta że kolejna noc zarwała to też się odechciewać może :tak: Dotarła karteczka?

Libby - niekoniecznie początek końca. Karola ciągnęła i z butki i z cyca przez prawie 8 miesięcy zanim wybrała butlę :tak: Wszystko zależeć będzie od ciebie :tak:

Umieram śmiercią powolną - katar, zapchane zatoki i dwie smarkające babki które marudzą jak jasny pieron :no:

wiolka : slicznosci facecik :))))))))))))))))))
a kswaery : fajne imie :) i ja akurat nie lubie zdrobnien... tutaj sie raczej nie zdarbnia, bardzo rzadko...
jakos nie moge strawic ze dzieci maja po 6 -8 lat i nie wiedza jak maja na imie : jak mas zna imie ? ex. : Amelka :)
Amelka do bardzo poznego wieku nie wie ze jej prawdziwe imie to amelia :)
no jakos tak mi dziwnie... moze to ja jetsem dziwna ? :) hahahahaha
Jak dla mnie ksawery bardzo fajne imie :)

dziewczyny juz kawy nie potrzebuje ... tak mnie ozywilo !!!!! stres jak cholera
mieskzanie wyglada jka bunkier bin ladena kolezanka i synek beda ok. 16 a tu przed chwila sms od drugiej kolezanki : jak nie masz nic przeciwko to wpadniemy po poludniu zapoznac sie z T. :)
wpadniemy oznacza ONA i jej 2 corki : 30 i 8 m-cy !!!!!!!!!!! JEZUS MARIA !
OD listopada 2010 tu mieskzamy i mialam tylko 1 wizyte w ponad rok, jednej kolezanki, a teraz dzisiaj 18 stycznia po 16-tej bede miec 2 kobity i domowe przedszkole !!!!!!!!!!!!!!!!! RATUJCIE ! Ja rasowy alien tego nie przezyje ... Polegne na polu walki... Lece ogarniac syfff
przede mna ladne 2-3 godziny pracy .. ehhh

Heheh Rurka,może Karolinka?:)))
Kocie ja gdy kiedyś dorobię się dziecięcia to nadam imię Alicja lub Łucja a chłopcu Tomasz bo mąż Igorka nie chce:(

Karola to był drugi typ Łukasza:-D

Jos nie sprzataj, przy takiej ilości dzieci szkoda zachodu:tak::-D ale pomyśl kochana jakie będziesz miala miłe popołudnie, bo mnie czeka tylko telewizorek, laptopik, łóżko i zupka chińska na obiad, bo przecież Łukasz nic mi nie ugotuje ;(

reklama
Lil,gdzie jesteeeeeśśśśśśśśśśśśśśśś???Paczka dotarła?Bo do Boogie mam znaka,że tak:) A wysłane razem:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry