• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dziewczyny juz kawy nie potrzebuje ... tak mnie ozywilo !!!!! stres jak cholera
mieskzanie wyglada jka bunkier bin ladena kolezanka i synek beda ok. 16 a tu przed chwila sms od drugiej kolezanki : jak nie masz nic przeciwko to wpadniemy po poludniu zapoznac sie z T. :)
wpadniemy oznacza ONA i jej 2 corki : 30 i 8 m-cy !!!!!!!!!!! JEZUS MARIA !
OD listopada 2010 tu mieskzamy i mialam tylko 1 wizyte w ponad rok, jednej kolezanki, a teraz dzisiaj 18 stycznia po 16-tej bede miec 2 ko:happy:bity i domowe przedszkole !!!!!!!!!!!!!!!!! RATUJCIE ! Ja rasowy alien tego nie przezyje ... Polegne na polu walki... Lece ogarniac syfff
przede mna ladne 2-3 godziny pracy .. ehhh
:rofl2::rofl2::rofl2: a Ty chciałaś gang BB zaprosić :-p:-p:-p:-D:-D:-D

Wiolka, Sol wypatrywać listonoszy

reklama
Łojej a ja kolejne zlecenie dostałam:) Już 4:)
Panów posłów kawką uraczyłam i czekam aż skończą,żeby jechać do optyka.

Nie przepadł nieee... dzięki jos tylko mam problemy z odtwarzaniem, ale i tak widzę, że mały filozof pełną ekhm.. gębą eee gąbką :-p
No i samodzielny starszak... :-):-)

A Ci panowie posłowie to z jakiej formacji..?? :-p A zresztą... żadna opcja mi nie leży :dry:

Ostatnia edycja:
my po spacerku,mała przysnęła, obiadek pyrka...

hehe propo imion-dziewczyna kuzyna chce nazwać swojego synka Syriusz...mój program komp. w pracy tak się nazywał:-D, mi z chłopięcych podoba się Nikodem, Karol no i też Oskar- Wiolu ale nie dawaj nigdy Daniel-straszne łobuziaki te chlopaki:-D

Libby-daj znać co po lekarzu i tak jak pisze Sol-dzieci mogą być i na butli i na piersi równocześnie-to tylko od was zależy-hmm ale jak chcesz niedługo iść do pracy to butelka by była lepsza?

Ostatnia edycja:
reklama
sprzedala mi sie depilator :-)
zaraz chyba wystawie buty po Iwie mam pare nike i 2 pary lonsdalow. wszystkie trzy wygladaja jak nowe . w tym jedne lonsdale sa nowe bo na Iwe byly juz na wiosne za male.
tylko musze checi zebrac zeby akcje powystawiac.

gdzie sie dziewczyny pochowaly , co?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry