• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jak tyle was nie spi o 4 to wpadac na bb! Ja do 8 rano obmysliwalam co zjesc na sniadanie, plan dnia, porozumiewalam sie telepatycznie z moja jaszczurka... M. Wyszedl do pracy i zasnelam od razu. Ale przeciez nie mozna tak zyc, zeby codziennie spac do 11... Ide do wanny i na spacer nad jezioro, bo pieeekna dzis pogoda!

U czerwcówek popularne jest imie Milan:baffled: które mi się osobiście nie podoba:no:
Za to mój maż dla córki chciał Agnieszka i już go chciałam posądzić o jakieś konszachty z Kocurkiem:-D

Milan?! To jest imie?! Tz to mediolan po wlosku. Dlaczego nie nazwa Krakow? Usc w ogole rejestruja takie imie? Biedne dzieci... Moje wredne sie bedzie pewnie z Milan nabijalo :-p

Jos - mozesz zakladac, ze one tez mieszkaa w bunkrach bin ladena :)
A na nastepny raz polecam www.irobot.com

Wiolu - piekny synek! Dzieki za wstawienie zdjecia! Juz mam usmiech na caly dzien :-D

Ostatnia edycja:
reklama
sol zdrowka dla was zycze , mogly by wam odpuscic juz te chorubska. na WAlentynki tez wysle karte do Karoli i do Ninki i do Maciusia...tylko jakies ladne musze znalezc i rozne wierszyki bo ostatnio to tak wszystko na szybko bylo.

pok jeszcze troche i sen sie unormuje.ja z poczatku w ogole spac nie moglam a wtedy w dzien kanapa mi sie marzyla a teraz godzina czasem chwile dluzej i spie dalej.

jos duzo sily zycze. ja lubie gosci ale jak kolezanka wpada z 2 swoich maluchow ( a sa tak samo energiczni jak moja Iwa )to po 3 h mam ich serdecznie dosc.

wiolka : dzieki przyda sie :)

pok : co to za wynalazek !!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D

milego spaceru!

L. pomaga mi sprztaac biega po claym mieszkaniuz gabka i wszystko czysci hahahaha
filut kontempluje sufit :) moze uda sie zrobic 1/3 tego co planuje ( co wypadaloby ...hehe)

Ale i tak Jos wygrała z kartką prosto z Francji:))) Ehhh te dzieci,przekupne jakieś...wielki świat najważniejszy:))))
CAŁE przedszkole słyszało już,że Ninka ma KOLEŻANKĘ we Francji:)

kocurku to teraz ci zajde za skore : ON SOBIE TAK CODZIENNIE KILKA GODIZN LEZY I KONTEMPLUJE :) wlasciwie w dzien poza posilkiem i zmiana pieluchy nie wiem ze go mam :-D:happy::rofl2:

carola : hahahahaha dobre !!!!

Ninka jest zabójcza ostatnio.Wczoraj pełnym powagi głosem poinformowała,że była na spacerze,wywróciła się w błoto i w związku z tym MUSI mieć łyżwy.Po czym powiedziała,że poszli dalej (z grupą przedszkolną) i na śniegu były ślady WILKA więc Pani wyciągnęła szkło powiększające i szli po sladach owego wilka ale go nie znaleźli.
W aucie siedziała znajoma z pracy...mało nie padła ze śmiechu:-D

kocurek : poldus bawi sie sam sam od rana nie zblizam sie nie dotykam :)
normalnie mialabym juz wyzruty ze dziecko samopas sie wychowuje, ale dzis musze biegac ze szmatka wiec jets mi to na reke i oby trwalo do siesty i koncowka sprzatania w sieste ;)

filut dalej kontempluje :)

kcourku : maz byl taki spokojny i jest do dzis, a mnie z amalego bobas amozna bylo zostawqic na podlodze pold nia wsrod zabawek i robic co sie chce
mama szla do pokoju obok spac, wracala po 2-3 godiznach a ja anwet nie wstalam na nogi okolo roku tylko dalej siedzialam w tym kolku z zabawek co mnie postawila i cos tam sobie sciubilam :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry