• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziewczyny - ja zdycham - do tego wszystkiego doszedł mi ból głowy - ratuje mnie Tiger :sorry2: Bo kawy wolę nie pić. Ale póki co mnie tylko żołądek po nim boli bo dalej jestem śnięta jak ryba :zawstydzona/y:

Miałam coś napisać i już nawet nie pamietam co...
już pamietam

jos - współczuję nalotu. chociaż ja choć alien to lubię takie odwiedziny - chyba jeszcze nie jest ze mną aż tak źle :-p

just - mi listonosz w skrzynce zostawia a tą otwieram raz na tydzień - jak mieszkałam z matką to w naszej skrzynce pajączek założył gniazdo i miałyśmy całą gromadkę pająków - jak się o tym dowiedziałam to dowiedziała się cała klatka tak się drzec zaczęłam - od tamtej pory jakiś taki uraz mam do zaglądania do skrzynek. A do tego wcześniej miałyśmy taką pionową otwieraną w całości a teraz takie wgłąb poziome i jakoś tak... odrzuca mnie - po za tym zazwyczaj tam tylko ulotki i rachunki znajduję więc sama rozumiesz ... :-p

wiola - a w jakim rozmiarze masz te buciki? Ja co prawda mam sporo po Karoli ale nie wiem czy się Emi rozmiarowo w nie wstrzeli.

A chce któraś buciki białe w rozmiarze 11??? Emi je raz na chrzest założyła i tyle było ich noszenia :-p
Zobacz załącznik 426806

Nosi mnie - idę dziewczynom pokój przemeblować :-p

sol :lonsdale rozmiar 19 wkladka 12cm lonsdale rozmiar 21.5 wkladka 13,5 cm( nie noszone)nike rozmiar 20 wkladka 13cm

Załączniki

• DSCN5564[1].jpg
    DSCN5564[1].jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 35
  • DSCN5566[1].jpg
    DSCN5566[1].jpg
    18 KB · Wyświetleń: 32
Ostatnia edycja:
reklama
Rureczko nie ma być Ci przykro! Pamiątka jest na lata (chowam od razu do albumu Maciusia) i nikt nie będzie potem pamiętał kiedy doszło - ja Ci naprawdę bardzo bardzo dziękuję! :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry