rruurrkkaa
Mama Misiatków
Lil :*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jutro znowu trzeba będzie sprzątać, to posprzątasz tylko raz hahaha
to nie muzeum- teoria mojego W odnośnie mycia samochodu, tudzież mojej obsesji czystości i nienagannie wyprasowanych i poukładanych ubrań. Myje go, tzn ten samochód tylko jak gdzieś do ludzi trzeba się pokazać
hahaha
Prasowanie, sprzątanie, kurzy ścieranie... :-) Tylko gratulować i zazdrościć sił, chęci a przede wszystkim takich dzieciaczków;-)
Zastanawiamy się już jakiś czas, korzystamy z rad innych, czytamy forumy (?) ;-) skłaniając się coraz bardziej ku domkowi, tyle, że na tę chwilę trochę większy niż pisałam w pw. 

No i mam nadzieję, że z brzuchem i Maćkiem dreptającym wprowadzimy się do nowego, wykończonego mieszkanka lub domku. Dziękuję za info. :-)
wszystko zależeć będzie ode mnie. Piszecie butla a ja widzę łyżeczkę hahaha
I nie piski i płacze doprowadzały mnie do stanu "nerw level 10"
, tylko smród jednej z mamuś! 
Rozumiem, że ktoś nie potrafi lub nie chce schudnąć, ale żeby się nie myć?!
Wymalowana, ładne ciuchy, dziecko ok. 3 mies., też ładnie ubrane, super wózek nowiutki. śmierdziało w całej poczekalni fekaliami i potem...

Niestety sieciówkę w młodej kompie tłumiła wata szklana w ścianie i kilka rzędów metalu - teraz jest w linii prostej i bez przeszkód na swojej drodze więc działa 
POk w sprawie imienia Milan ;-)Imię: Milan — Pochodzenie i opis charakterystyki imienia :: imiona.mobi mam kolegę Milana, ciut przed 30, więc to dość stare imięJak tyle was nie spi o 4 to wpadac na bb!
Milan?! To jest imie?! Tz to mediolan po wlosku. Dlaczego nie nazwa Krakow? Usc w ogole rejestruja takie imie? Biedne dzieci... Moje wredne sie bedzie pewnie z Milan nabijalo![]()

, więc jestem z Wami niczym duszek Kacper 
a ten foch był z przytupem, bo jak nie, to ja go nie biorę w ogóle pod uwagę 

może lepiej nie wypowiem się na ten temat, bo podniosę sobie znów ciśnienie
jedno co nadmienię tylko, to: Pani jadła w czasie obsługiwania mnie, tzn przekąszała podczas rozmowy ze mną 
no właśnie pomyślałam to samoBoogie-normalnie bezczelność!!!ja pracowałam w urzędzie pracy i nigdy mi się nie zdarzyło jeść przy rozmowie z klientem-zawsze się talerzyk na bok odsuwało, pracowało a jak było pusto to jadło-kpina totalna!!!
zresztą Pani chciała usłyszeć chyba historię mojej "pracy" od początku do końca i żądała zaświadczeń, których w urzędzie w Gdyni nie musiałam przedstawiać i jeszcze z pełną satysfakcją powiedziała, że nic nie załatwię w dniu dzisiejszym