• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Boogie jak tam,Remik się przynajmniej zainteresował zabawką?
Lil,paczuszka doszła?
Sol dziękuję za karteczkę,Kochana jesteś,o mnie też nie zapomniałaś:)))

I jak tu spac jak ludzie dzwońia, inni z pracy przychodza... Ja sie zaraz ze zmeczenia poplacze!
jak wy to dziewczyny wytrzymalycie majac dziecko byc w ciazy... Ja sobie tego teraz nie wyobrazam... Przewracam sie o wlasne nogi...
normalnie plakac mi sie chce

POK kochana też się nad tym zastanawiam :sorry2: Wyłącz lub wycisz telefon, zamknij drzwi na klucz, stopery w uszy i pełna relaksacja :tak: Teraz Ty i Twoje maleństwo jesteście najważniejsi. Tulę
I nie martw się na zapas

BOOGIE wiem już w czym rzecz... ;-)
Przyjaciółków będę miała teraz 1000500100900 hehe

pok : cudo ten aparat tyle z eu mnie nietsety sa w mieskzaniu wykladziny!!!!!!!!!!!!! wiec trzbea samemu odkurzaczem wymiatac i to dosc mocno !!!! w ciazy mialam zabronione np... ale jak kiedys opuscimy (wkoncu) to mieszkanie to bede pamietac o wynalzaku i o tym myjacym podlogi tez, bo tego te znie lubie. Ale najwazniejsze : czy jest cos takiego co myje wanne i wc ?????????? :-D:-)
bo tego mi potrzeba najbardziej :)

dziewcyzny po 16 mialam takiego nerwa ze szok, az sie z tgeo wszystkiego nie odzywalam... pierwszza kolezanka anulowala przez katar, no to opk, to ze wzgledu na dobra filutka, popieram... ale druga ta co miala przyjsc z 2ka dizeci przeprosila o 15h30, ale jej mala byla tak zmecozna ze nie da rady sie bawic isc itp i musi ja polozyc... tez rozumiem
tylko jednej rzeczy nie moge ptrzebolec : chlopcy mi dzis spali w tym samym czasie kazdy ponad 2h... a ja w tym czasie zamiast pospac po cienkiej nocce, latalam ze scierka... fak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! normalnie piana na ustach ...

kocurku : na poprawe humoru podrazenie sie z toba :
filutek dalej kontempluje, pospal po poludniu i od ponad godziny znow kontempluje ;))))

Maz wrocil i jesc chce :( chyba musi sie dzis kanapka zadowolic, bo ja wstane dopiero jak mi sie siku zachce a tak to lezec bede!

Jos - irobot nadaje sie jak najbardziej rowniez do dywanow i wykladzin. A ten myjacy podlogi jak wyczuje pod soba dywan/wykladzine to przestaje myc tylko przejezdza az znajdzie znow kawal podlogi do mycia. Naprawde boski sprzet!
do mycia wanny i wc nie ma... Mi sie marzy taki, co sie wspina po meblach i kurze sciera :-D

JOS- dlaczego ja nie widzę tego zdjęcia?

POK popieram- ma dwie rączki, to niech sobie zrobi. Korona mu z głowy nie spadnie jak raz na jakiś czas będzie kanapki wcinał. Ty leż i pachnij

EDIT
Już widzę.
Normalnie słodziak taki, że słów nie mam. Śliczny chłopczyk!

Ostatnia edycja:
reklama
libby : pojecia nie mam...:confused::dry:

pok : o prosze!!! wykladziny mowisz... :) brzmi o wiele bardziej interesujaco :)

poldek bawi sie w pokoju po kapieli, filutek lezy a ja normalnie nie mam sily zada podniesc i isc robic kolacje jakas czy cuuus.. a nalezalo by, bo jutro przedszkole i maly musi nieldugo isc do wyrka.. ehhhhhhhhhhhhhhhh

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry