Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jużem się udobruchała :-)
HAHAHAHA mam nadzieję, że wiesz, że żartuję sobiejust :heh...

to dziwne, ale takie "pańcie na taboretach" czują swoistą władzę, pełno takich w urzędach, dziekanatach, itp...boogie kurczę... ja kiedyś byłam taka miła i grzeczna i w ogóle... teraz bym jednak sobie nie pozwoliła na takie lekceważenie... nie przejmuj się, to był akurat TABORETsporo ich jeszcze po urzędach siedzi... w edukacji też bym czystki zrobiła.....

Ja bym chciała takiego irobota, który jako niania by mi służył...w nocy, żeby spał z dzieckiem i karmił...w dzień się zabawił, poszedł na spacer.....czytał książeczki.....czasem może obiad ugotował i wyprał.......w sumie nie byłabym pazerna i to by mi wystarczyło......Nawet mogłabym sama odkurzać i wynosić śmieci...
Paulinka dopisałaś mi gdzieś co Majeczka ma w buzi? Do tej siateczki wkładasz cały kawałek jabłuszka czy jak?

te śmieci mnie rozbroiły 

w ogóle żadnej niani bym nie chciała
Ja chcę wszystko sama robić i bawić się i wtedy maleństwo będzie mnie najbardziej kochało 

MNIE!! 

dziękuję za sprowadzenie na ziemię- ale chwila z marzeniami była miła tak na wieczór 
;-) Czy coś nie tak ze mną dziś? Czy to znak, że czas się wyspać?? 

ja bym troszkę czasu chciała dla siebie, tyci tyciutko
a resztę czasu rezerwuje tylko dla Remika 
jak Ty nie masz poczucia humoru, to ja jestem zakonnicą 

a widzisz gdzieś tu habit?????