• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
co do irobota + dziecko to mam bardzo wielkie watpliwosci, a taka pelzajaca po podlodze zabawka to rajna spraw a;)
mojemu poldkowi to tylko kulka metalowa daje rade... i to i tak jeszcze nie wiem jak dlugo ;)

reklama
HAHAHAHA mam nadzieję, że wiesz, że żartuję sobie :sorry2::sorry2::sorry2:

boogie kurczę... ja kiedyś byłam taka miła i grzeczna i w ogóle... teraz bym jednak sobie nie pozwoliła na takie lekceważenie... nie przejmuj się, to był akurat TABORET :dry: sporo ich jeszcze po urzędach siedzi... w edukacji też bym czystki zrobiła.....
to dziwne, ale takie "pańcie na taboretach" czują swoistą władzę, pełno takich w urzędach, dziekanatach, itp... :wściekła/y::wściekła/y:

Ja bym chciała takiego irobota, który jako niania by mi służył...w nocy, żeby spał z dzieckiem i karmił...w dzień się zabawił, poszedł na spacer.....czytał książeczki.....czasem może obiad ugotował i wyprał.......w sumie nie byłabym pazerna i to by mi wystarczyło......Nawet mogłabym sama odkurzać i wynosić śmieci...:errr::errr::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure:

Paulinka dopisałaś mi gdzieś co Majeczka ma w buzi? Do tej siateczki wkładasz cały kawałek jabłuszka czy jak?

Ja bym chciała takiego irobota, który jako niania by mi służył...w nocy, żeby spał z dzieckiem i karmił...w dzień się zabawił, poszedł na spacer.....czytał książeczki.....czasem może obiad ugotował i wyprał.......w sumie nie byłabym pazerna i to by mi wystarczyło......Nawet mogłabym sama odkurzać i wynosić śmieci...:errr::errr::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure:

Paulinka dopisałaś mi gdzieś co Majeczka ma w buzi? Do tej siateczki wkładasz cały kawałek jabłuszka czy jak?

hahahahahaahahhaha Lil nie byłabyś pazerna :-p:-p:-p te śmieci mnie rozbroiły :sorry2::-D

EEE.. ja bym nie chciała, żeby za mnie czytał :sorry2: w ogóle żadnej niani bym nie chciała :-p Ja chcę wszystko sama robić i bawić się i wtedy maleństwo będzie mnie najbardziej kochało :-p:-p:-p MNIE!! :rofl2:

Kocurku no i wywróciłaś kota ogonem -zawstydziłam się, bo jakby moje dziecko najbardziej kochało irobota to byłoby mi strasznie przykro:zawstydzona/y::-p dziękuję za sprowadzenie na ziemię- ale chwila z marzeniami była miła tak na wieczór :tak:

Boogie śmiech to zdrowie :-)

Moja przyjaciółka ma dziś 34 urodziny i chcąc być szczera napisałam: "Nie wiem czy śmiać się czy płakać? Gratulować czy współczuć? Podobno starość nie radość, ale może dla Ciebie zrobi wyjątek.......":-p;-) Czy coś nie tak ze mną dziś? Czy to znak, że czas się wyspać?? :errr::errr::errr:

Jos hehe - dobre - a myślisz, że po co ja chcę śmieci wynosić? Od śmietnika do sklepów już niedaleko :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Kocurrek :sorry2::sorry2::sorry2: ja bym troszkę czasu chciała dla siebie, tyci tyciutko :zawstydzona/y: a resztę czasu rezerwuje tylko dla Remika :-D

Jos moja droga :rofl2: jak Ty nie masz poczucia humoru, to ja jestem zakonnicą :-D:rofl2::-D a widzisz gdzieś tu habit????? :-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry