• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
A żem powróciła bo sobie przypomniałam,że chciałam Jos zapytać o coś!
Jos czy u Was w wielkim mieście i kraju mają wodą kolońską/toaletową dla dzieciorków?
W Hiszpanii bardzooo polecane było dla niemowląt a w PL nie ma....ciekawa jestem czy u Was jest i czy używasz?

rureczka - kartka doszła - tylko była na samym końcu skrzynki a ja tam nigdy nie zaglądam ale dzisiaj sprawdziłam dokładnie - dziękujemy :tak:;-)

paulinka - na zdrówko ;-)

Carola - od trójki dla trójki ;-)A przy okazji - doczekam się tego pw z danymi dotyczącymi pozycjonowania czy sama mam kombinować? :-p I powiedz mi więcej o tej promocji 2w1 bo małżowi się spodobał ten czarny i kazał mi kupić kolejny :-p

Pok - nie pakusiaj - w drugim trymestrze te huśtawka zacznie mijać, lepiej się poczujesz a trzeci to już zupełnie luzik :tak: Będzie dobrze, uszka do góry :tak: Ja miałam ochotę wszystkich pobić jak chodziłam z Emilką bo mi przeszkadzali :-p

jos - ale czarnulek :-D:-D śliczny :tak:

A ja dalej walczę z Vectrą i końca nie widać. Moja reklamacja ma już dwie strony i szykuje się kolejna... ehh... Za to pobiegałam sobie i pozałatwiałam kilka innych spraw. Teraz sobie wzięłam leki uspokajające i mam zamiar odpocząć psychicznie :tak:

To są na tym dziwnym padole i perfumy dla bobasa yyyy... "Milky Way" na przykład ???? :szok:

Mała jeszcze nie śpi... mi głowa leci.... papa do jutra!! :*

Ostatnia edycja:
Ja to znam perfumy dla dzieci ale takich juz raczej starszakow predszkolnych.

Ja zaraz sie dowiem gdzie w genewie karabin kupic!!:wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::angry::angry:
Od kilku godzin na zewnatrz... Hmmm... cos PIKA! Zakladam, ze to muzyka i tylko te dzwieki do nas dochodza... Spraawdzilam juz - nie zamontowano na skrzyzowaniu kolo nas pikacza dla niedowidzacych, kosztowalo mnie to odkrycie, ze dzis na zewnatrz smierdzi konska kupa i stajnia! :crazy:
Poza tym sledz nie byl dobry.

Uwielbiam tak marudzic!!! :-D:-D:-D:-D:-D:zawstydzona/y:

Kocie,bardziej jak woda kolońska,odświeża ciało po kąpieli,ma jakieś tam swoje funkcje.Nawet Johnson&Johnson to ma,Chicco i Mustela:)
MUSTELA COLONIA BEBE S/ALCOHOL 200 ML - Colonia Mustela Colonia Bebe S/alcohol 200 Ml - FARMACIA.es

Sol,obiecuję,że solennie jutro siadam w robocie i piszę:)
A staniczki wybierasz 2 a płacisz jeden:)

Pok z tym,że Ty znalazłaś dla dzieci ale do psikania a te o których ja mówię są do ciała całego (smaruje się) i mają jeden standardowy zapach:) One są przeznaczone dla niemowląt w jakimś celu:) nie pamiętam po co

Używają jej po kąpieli do codziennej higieny niemowlęcia,bez alkoholu,naturalne ph itp
http://www.dooyoo.es/higiene-bebe/chicco-infinite-dolcezze-colonia/

http://www.ciao.es/JohnsonZs_Baby_Colonia_Dulces_Suenos__725186

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry