• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lil wspolczuje nocki . ja najpierw siedzialam z Iwa do 23 zeby zasnela w swoim lozku a o 3 w nocy i tak do mnie przyszla .rano o 6.30 Lukasz mnie obudzil zeby zrobic mu kanapiki wstalam a za mna wstal maly cien i juz broi od rana.
co do zakupow mam tak samo, uwielbiam je strasznie ale jestem ograniczona przez te same czynniki i w sumie tez nic na wyprzedarzach nie kupilam.
ale za to poprawilam sobie nastroj wczoraj bo zakupilam karnisze i kinkiety do salonu.
a jeszcze w tym tyg musimy po farby jechac do leroya , najchetniej pojechalam bym sama z Iwa jak Lukasz w parcy ale on boi sie mnie sama do Torunia puscic:-p:zawstydzona/y:

reklama
Wioluś no to gratuluję zakupów! Ja bym chciała sobie chociaż jeden pokoich urządzić...mam nadzieję, że przed czterdziestką zdążę! A jeśli chodzi o jeżdżenie to jak pewnie czujesz się w Toruniu??? Mnie trochę denerwuje tu ilość samochodów! Wszędzie korki, nerwowi kierowcy..ja mieszkam w takim miejscu, że prędzej wszędzie na pieszo dojdę!

lil ja czuje sie pewnie ale moj maz nie bardzo:-D.mi akurat podoba sie to ze masz wszedzie swiatla, ze sa korki( masz czas zeby sie zastanowic). no i ogolnie mysle ze juz czas zeby samemu pojechac , ale Lukasz sie boi o swoijego kombiaka ze zrobie mu hatchbacka.:-p.
lil my robimy remont( zaznacze jednego pokoju) ale to tez nie jest tak kolorowo, wzielismy kredyti dlatego bedzie wprowadzony program oszczednosciowy.np nie lupie wozka (nawet uzywanego).

a tak w ogole moje zaproszenie co do odwiedzenia nas nadal aktualne.bedziesz mogla sama zobaczyc ze luksosow u nas nie ma

mloda obudz sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

Ostatnia edycja:
hej :)

kawe duzo kawy poprosze :-D

Wiola hmm jak u nas ?? dobrze maly jest mega grzeczny (wlasnie sam sie bawi w lozeczku ) , zdarza sie , ze pomarudzi , ale to tylko jak juz zmeczony jest i zasnac nie moze :/ a tak luz :)

tylko kurka znowu gazow cala masa :wściekła/y::szok: mowilo sie , ze przejdzie to po 3 miesiacu i co ?? :wściekła/y: przez to jak wstawal raz ok 4.30 na karmienie tak budzi sie znowu ok 2.30 , 4.30 i pozniej to juz laduje na mnie zebysmy do rana dospali :( doslownie jak na poczatku ...
z bekaniem problemow nie ma , bo jeszcze na cycu potrafi sobie odbic , ale te gazy to porazka :/

Just jej jaki on sliczny :))))

Maja hehe ja poprosze o nianie na noce :) chociaz jedna zebym mogla cala przespac :))

Mloda hej widze tez sie nie wyspalas ? :)

cos mialam jeszcze , ale zapomnialam :/

OMG CAROLINE nie miałam pojęcia, że są perfumy dla bejbików:szok: Akurat ciuszki dla dzieci sygnowane nazwiskami znanych projektantów i firm nie dziwią mnie. Bardziej, gdy za ten biznes biorą się motoryzacyjne potęgi Autopolki - Wielkie marki dla najmłodszych

Libby perfumy są ale ja nie pisałam o perfumach tylko o wodach kolońskich do pielęgnacji niemowląt.To jest środek czysto do higieny...ma po prostu zapach.
:confused: kurcze czego jeszcze nie wymyślą :szok:

Karolla ja ostatnio znalazłam w lumpeksie śliczny płaszczyk dla małej elegantki, kosztował w granicach 20 zł, gdyby nie to, że mam chłopczyka i nie miałam wystarczającej gotówki przy sobie:dry:, to bym kupiła, bo był śliczny :sorry2:w kropeczki zieloniutkie, na brązowym tle, bardzo gustowny :tak::rolleyes2:

Oooo trza było dzwonić,byśmy razem go kupiły:))))
Dzień dobry :-D:-D:-D ja na momencik, zaraz przyjdzie do nas Kari :szok:

sprawdźmy od rana zawartość cukru w cukrze :rofl2::-D:rofl2:

Nooo nie mogę...jakie piękności z rana!!!! Cudeńko prześliczne...ehhh ten Remik,poskradał nam serducha...taki mały a już podbija jak Casanova:)

Mloda pobudka!

Asionku jak się dwa razy w nocy budzi to też super - naprawdę! Mojej koleżanki synek do 4 miesiąca przesypiał całe noce - a potem do 2 roku życia budził się co 1,5 godziny - ona biedna się namęczyła, bo jak on miał rok to do pracy wróciła i musiała codziennie o 5.20 do pracy wstawać- także różnie bywa z tym spaniem - głowa do góry! Może Ty po prostu idź wcześniej spać? Ja mam takie doświadczenie, że najlepszy sen to ten do pierwszego karmienia w nocy - trwa najdłużej i wtedy najbardziej regeneruje się i mama i dzidzia :-)

Carola wyślij mi adres Ninki :-) Coś na walentynki jej wyślę - w ramach podziękowań - mama mówi, że doszedł list do mnie - będę go miała dziś - a jutro to będę leżeć i pachnieć :-) DZIĘKUJĘ !!!!!!

Mała się obudziła to tyle popisałam...

ja już dzisiaj nie tykam nic słodkiego, Remik pobił wszelkie rekordy cukrości;)) nawet te 3 pączki w kuchni mnie nie przekonają-swoją drogą-co ta moja rodzina uparła się w tym tyg. na pączki???;))

wczoraj wyłączyłam lapka, ale nie poszłam spać tylko z mężem oglądałam film-przytuliłam się do niego a on zdziwiony co się stało-oj trzeba się za chłopa wziąść bo po tych 2 tyg. posuchy coś z nim nie tak:-D

w nocy raz sie tylko zbudziłam i nie mogłam znaleźć sobie pozycji do spania...

a dziś mam dzień bez 'muszenia'-dziś nic nie muszę i już!!!chyba za duże tempo sobie ostatnio zarzuciłam...
Maja śpi-humor dziś względny, koooopa odbębniona w grafiku-jak wstanie dam jej coś do zjedzenia i na spacer póki nie pada
a dla reszty kochanych pozdrowionka i miłego dnia

Pok-fajnie się przeżywa twoją ciążę-podejrzewam że czeka nas kilka fajnych miesięcy z tobą;))) a dla pocieszenia-wyśpisz się dopiero jak twoje dziecko wyprowadzi się z domu;)))
a to dla cioć bez FB;)
Zobacz załącznik 427310

reklama
Kaaaaaaaaaawyyyyyyyy...!!!!!! DUŻO !!!!

Mała chwilę przysnęła....

lili rozbawiłaś mnie od rana :))))))))))))))))) niezły sen hehe

boogie
:rolleyes: kochany Remi .......

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki