Wioluś nocka względna do 3 - potem miałam małą śpiewaczkę w łóżku i w sumie nie wiem czy jeszcze coś spałam czy już nie...a teraz ona by mi jeszcze pięknie spała, to ją Maciuś obudził...chyba jednak jestem za irobotem nianią!

Przynajmniej dwa razy w tygodniu! A jak u Ciebie?
Kocurku z tym struganiem wariata to się zgadzam - fajne to jak się z kimś struga

- ale ja wczoraj trafiłam na ciszę na forum - i miałam wątpliwości co do swojej osoby

A jeszcze chciałam wrócić do tego tematu z wczoraj rano - powiadasz, że wszyscy się Ciebie boją w kontekście tematu POTEM?? Hmm...W sumie uważam, że luz jest najlepszy w tej kwestii, bo czy stres coś zmieni?

Sol a Ty jakie leki na uspokojenie bierzesz? Ja sobie czasem pozwalam na neospazminę, ale nie wiem czy jak przestanę karmić to nie będzie trzeba po co innego sięgnąć...
Jos ja zakupy lubię, ale Ciebie to chyba nie przebiję ;-) Może gdybym miała nieograniczone środki i czas to wtedy tak.... Teraz są wyprzedaże a ja nic nie kupiłam! Nie mam kiedy, nie mam za co....
Dziś miałam sen, że byłam w szpitalu na badaniu ginekologicznym - badać mnie miało trzech młodych lekarzy....