• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Boogie, bo mi się fantazje jakieś na wieczór uruchomią....Habit i co potem?? Albo pod tym??? :-p

No nic uciekam pochrapać, bo jeszcze coś głupszego chlapnę :-p Nie mogę się dziś powstrzymać od żarcików - ale czy one są śmieszne? :errr::errr::eek::eek::baffled::baffled: Nie kasuję niczego, mam nadzieję, że mnie nie wyrzucicie, jestem całkiem trzeźwa!

Ostatnia edycja:
reklama
lil : dobra strategia smietnik-sklepy :)
ja z 3 supermarketow wybralam ten ktory jest obok trzech obuwniczych, dwoch jubilerow, i kilku z ubraniami :)
choc jets najdalej ;) tam sobie nabijam p-kty na karte stalekgo klienta ;)

Uuuuuuu... a mnie też było by dobrze w takim stroju :-D Ten kaptur.... te rękawiska... ehhh.. CUUDO !! No naprawdę :)))))))))))) i bez skojarzeń w dodatku :-p

Ostatnia edycja:
Misiaki wy moje kochane :-p Irobota sie wlacza jak sie idzie z bobasem na spacer lub kiedy spi :) to bardzo cichy odkurzacz.
Mam znajomych z malym synkiem i irobotem i nie slyszalam, zeby mieli klopoty z kochaniem :-D:-D:-D
Wstukajcie w youtube "irobot cats" tudziez "iroomba cats" - boskie filmiki!

POK ja Cię nie chcę straszyć (no może odrobinkę:-p) ale to dopiero początek !! Aleś się załatwiła tą ciążą :-D:-D Jakby to była niechciana wpadka, to może było by mi Cię szkoda, ale taaak.... CUDNIE SIĘ TO CZYTA!! :rofl2: BUZIAKI!!! Dasz radę ze wszystkimi objawami :tak::tak::tak:

MmmmmmUA! Ja wiem, ze to poczatek i powiem Ci w tajemnicy, tylko CSIIII, ze mi sie to wszystko calkiem podoba i jak sie wyspie, to sie bede smiac :)

a najbardziej lubie jak sobie leze i mam takie wrazenie, ze mi podbrzusze dretwieje wewnatrz, przedziwne. I sobie wtedy mysle co tam u mojej jaszczureczki :)
Doszly mi, chyba jako objaw, ...oj jak to powiedziec... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Wzdecia i gazy.. Az sie zginam z bolu wpol chwilami i w nocy wstac szybko ńie moglam przez te jelitowe sprawy i bym sie prawie posikala :rofl2::-p Ale by bylo! A bylo blisko, bo snilo mi sie, ze biegne siku zrobic w wwie do naszego starego mieszkania ale tam korytarze pozmieniali i jakas kontrola byla a na koniec najemca powiedzial, ze mnie nie zna i nie pozwoli mi u siebie siku robic.. Cham!

paulina słodkich!! :-)

liluś bądź Ty taka częściej !!!! :rofl2: Zobacz jak my z made czasem strugamy wariata :-D ... reszta nie narzeka :-p:-p:-p:-p Niech spróbują :ninja2:

pok raaany ale CHAM !!! :szok::szok::-D:-D:-D Nie nooo GAZY i WZDĘCIA to jest TO !!! Kurczę jak sobie tak wspomnę tooo... jednak mi Cię ciut szkoda ... :sorry2: Tak sobie zdałam sprawę, że ja dokładnie jak Ty zaczęłam zabawę - w styczniu .... eehhh

Ostatnia edycja:
reklama
Umyłam włosy i resztę ciała:szok:. nie wiem jak tego dokonałam ale dałam radę,teraz zamykam oczęta i idę spać bom nietomna.
Jutro dla wszelkiego bezpieczeństwa ludzkiego naukę jazdy mam o 19...już nigdy!!!! o 7 rano!:crazy:
Słodyczy samych podczas snu:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry