Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nic tylko się zakochaćZobacz załącznik 427177eh współczuję sprzątania, ale pomyśl, że na kilka dni masz spokój
) ale to dopiero początek !! Aleś się załatwiła tą ciążą 
Jakby to była niechciana wpadka, to może było by mi Cię szkoda, ale taaak.... CUDNIE SIĘ TO CZYTA!!
BUZIAKI!!! Dasz radę ze wszystkimi objawami 

ale skoro Ci to humor poprawi 

nie przeginaj....!!
sporo ich jeszcze po urzędach siedzi... w edukacji też bym czystki zrobiła.....Na widok misia zaczął się śmiać i cieszyć i uważnie go później oglądałBoogie jak tam,Remik się przynajmniej zainteresował zabawką?)
jeszcze raz dziękujemy :* 
Już oglądamW moim profilu. Nie widzisz?![]()

hahaha takie przyjaciółki, to sama rozkoszBOOGIE wiem już w czym rzecz... ;-)
Przyjaciółków będę miała teraz 1000500100900 hehe

;-)
Jos - irobot nadaje sie jak najbardziej rowniez do dywanow i wykladzin. A ten myjacy podlogi jak wyczuje pod soba dywan/wykladzine to przestaje myc tylko przejezdza az znajdzie znow kawal podlogi do mycia. Naprawde boski sprzet!
do mycia wanny i wc nie ma... Mi sie marzy taki, co sie wspina po meblach i kurze sciera![]()
jestem ciekawa czy ten robocik nie ucierpi na zdrowiu i kondycji jak Maluszek się dorwie do niego
bo Remi już poluje na kota!

och ta nasza subtelna Józefinajos dobijasz kocurkaale skoro Ci to humor poprawi
![]()