• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jos-oddychaj-pełen zen;)

Libby ja sierota też nie widzę zdjęć

dzięki pomocy męża poukładałam pranie,poprasowałam,zupka na jutro gotowa-nie wiem co mi jutro panna zaserwuje-jeszcze dla niej zupkę zrobię-a za chwilę jak oboje usną mykniemy na zakupy-moja siostra do nich zajrzy jakby coś

normalnie chyba gdzieś kręgosłup zgubiłam...

POK ja Cię nie chcę straszyć (no może odrobinkę:-p) ale to dopiero początek !! Aleś się załatwiła tą ciążą :-D:-D Jakby to była niechciana wpadka, to może było by mi Cię szkoda, ale taaak.... CUDNIE SIĘ TO CZYTA!! :rofl2: BUZIAKI!!! Dasz radę ze wszystkimi objawami :tak::tak::tak:

jos dobijasz kocurka :-D:-D:-D ale skoro Ci to humor poprawi :-p:-p:-p

kocurek : dobrze z esie pojawilas bo wlasnie mialam doniesc, ze poldek sie bawi tam gdzie dzis sie bawil na filmiku, a filutek juz nie kontempluje, on.. zasnal :) hahahahahahahaha

jos :dry::dry::dry::dry::dry: nie przeginaj....!!

boogie
kurczę... ja kiedyś byłam taka miła i grzeczna i w ogóle... teraz bym jednak sobie nie pozwoliła na takie lekceważenie... nie przejmuj się, to był akurat TABORET :dry: sporo ich jeszcze po urzędach siedzi... w edukacji też bym czystki zrobiła.....

Ostatnia edycja:
Boogie jak tam,Remik się przynajmniej zainteresował zabawką?)
Na widok misia zaczął się śmiać i cieszyć i uważnie go później oglądał :tak: jeszcze raz dziękujemy :* :happy:

W moim profilu. Nie widzisz? :confused:
Już oglądam :cool2:

BOOGIE wiem już w czym rzecz... ;-)
Przyjaciółków będę miała teraz 1000500100900 hehe
hahaha takie przyjaciółki, to sama rozkosz :-D:rofl2:;-):-p

Jos - irobot nadaje sie jak najbardziej rowniez do dywanow i wykladzin. A ten myjacy podlogi jak wyczuje pod soba dywan/wykladzine to przestaje myc tylko przejezdza az znajdzie znow kawal podlogi do mycia. Naprawde boski sprzet!
do mycia wanny i wc nie ma... Mi sie marzy taki, co sie wspina po meblach i kurze sciera :-D
:-D jestem ciekawa czy ten robocik nie ucierpi na zdrowiu i kondycji jak Maluszek się dorwie do niego :rofl2: bo Remi już poluje na kota!:-D:-D:-D
jos dobijasz kocurka :-D:-D:-D ale skoro Ci to humor poprawi :-p:-p:-p
och ta nasza subtelna Józefina :-D:-D:-D:-D

a GDZIE KOLEŻANKA NASZA MADE:confused::confused::confused:

reklama
kocurku : przepraszam ze tak cie dopadlam, ale ale ... :) to tak zadziornie, niezlosliwie :) aczkolwiek z reka na sercu mowie : ze zawsze zgodne z prawda ;) cmmmmooook !

just : :cool::cool::cool: heh...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry