• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WIOLU wiemy, że zazwyczaj jesteś bardzo aktywna i super pracowita :tak: W ciąży byłam wiecznie zmęczona, zasapana, nic mi się nie chciało, miałam jazdy emocjonalne i wiecznie coś mi nie pasowało. A ile depresji tragicznych przeszłam :sorry2:

BOOGIE nie tylko z przytupem, ale obrotem na pięcie niczym zmanierowana drag queen :-D ole! hahahah

PAULINKO oj :-( nie zazdroszczę. Ząbki tak ją męczą?:confused:

Doczytałam o UP. Albo jesteś tak dobrze wychowana, albo masz stalowe nerwy. Ja już bym jej coś powiedziała!
Dzisiaj w sklepie ekspedientka obsługiwała mnie od niechcenia i tak jakbym jej przeszkadzała, ale nic nie jadła czy też nie klepała w telefonie. Powiedziałam jej, że jest za młoda, żeby chodzić z taką miną jakby była tu za karę...hehe

Ostatnia edycja:
reklama
Libby moja zdolność percepcji została osłabiona chorobą... :dry: ledwo żywa tam poszłam, a ona mi taki tekst serwuje :baffled: wiesz czeka mnie batali kolejny raz, nie wiem czy na nią nie trafię :no: oby nie, tym razem powiem jej SMACZNEGO!! :-D:-D:-D

wiolka : dzieki przyda sie :)

pok : co to za wynalazek !!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D

milego spaceru!

Iroomba to mone zbawienie :) podnosisz z podlogi lekkie przeszkody, wlaczasz i odkurza sam, jak sie rozladuje, to jedzie sie naladowac i potem konczy. Do tego wjezdza pod szafy, lozko, komody, regaly. Jedynie jakies waskie, nieskie szpary, w ktore sie nie miesci przecieram na mokro i zrobione. Ja taz odkurzam glownie jak mnie w domu nie ma :) a jak robiekompleksowe sprzatanie to w czasie mycia lazienki mam odkurzony salon i tak kazdy pokoj po kolei. Naprawde polecam :) sa jeszcze takie do mycia podlogi ale dosc duzo kosztuja, wiec mozewpiszemy na liste jak drugi slub bedziemy brac :-D

Spacer byl boski ale nie moge sie opijac kubusiem za bardzo, bo niedobrze sie robi...

Boogie - to ja wszystkich milanow bardzo przepraszam! Myslalam, ze to tak, jak dziewczynki teraz sa parisami, albo blue ivy...

Paulina - piekny bobas! :sorry2:

Ja dzis jestem tylko i wylacznie glodna i spiaca. Jem i jem i jem... Ale spac tez mi sie chce. Musialam zesoba mocno walczyc, zeby nie zasnac w czasie bierania ziemniakow, ktorych zjadlam z pol kilo i znow sie robie glodna :-D Ale chyba najpierw poodpoczywam :dry:

Poczku śpij puki możesz. Ja na początku miałam tak, że o 20 już spała, przychodziłam po pracy do domu, czyli po 13 i od razu do spania. Spałam do 16-17 i do 20 ledwo wytrzymywałam;-)

Majeczka boska!!

BOOGIE tylko bez epitetów ;-) Kobietom na poziomie nie przystoi :-D

Wszystkie moje koleżanki najulubieńsze zapraszam do nowo utworzonej galerii Maciusiowej :-)
Na dniach dopiszę komentarze. Wystarczająco już namęczyłam się z ułożeniem tego wszystkieogo tak jak trzeba

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry