• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ona nie ma jeszcze 4 miesięcy :eek:.... nie no jak se tak siędzie... to grubas z niej wyszedł, że hoho :-p

dobra made - cukruj Ty się tam cukruj na gładko!! ;-)

Ostatnia edycja:
Made,polecam catering:) ahahaha albo coś z paczki:) To takie moje stałe menu:)

Byłam w przedszkolu z teściem na dniu dziadka:)

hejka

kocie : w szoku jetsem jak Ola siedzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Toc ona zacznie ci chodzic w wieku 8-9 nm-cy jak tak dalej pojdzie !!!!
slodko spi, taka opatulona :)

made : ja tez mysle z epomysl z malenskimi paczuszkami i slodkosciami w srodku jest super. takie male dzieci czesto nie rozumieja czemu one nie maja prezentow, tylko jeden bohater dnia zgarnia wszystkie paki :) i tutaj wlasnie w podziekowaniu z aobecnosc na przyjeciu daje sie male paczuszki z cukierkami, kinderkami, jajkiem niespodzianka, nawet jakas drobna zabawka, np. kupuje sie za pare euro paczke ze zwierzatkami i wrzuca sie po 1 czy 2 zwierzatka kazdemu plus jakies slodkosci :) bardzo mily gest
mi bardzo dzuo przyjemnosci sprawilo robienie tych paczuszek, glowienie sie co tam wlozyc :) a dzieci sie cieszyly ze hoho :)

carola : super ci w tych okularach :)

paulina : ja jetsem w szoku ze jeszcze pozyczasz cokolwiek siostrze... toc lista zniszczen normalnie ze mozna sie zastanaowic co przetrwalo... :angry::crazy:

Komu czekoladkę?Milka biało-mleczna Happy Cows,bardzooooooooooo dietetyczna:)))

Na Facebooku zdjęcia z przedszkola i właśnie wgrywam filmiki:)

reklama
carola : zaraz lukne :)

jezu jakie czlowiek ma od razu inne myslenie i humor jak sie wyspi ... poltorej godizny a czuje sie jakbym cala noc spala... :-):-):-):-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry