• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Libby ale piękne-a ty się katujesz normalnie-takie sadomacho;)))) a jak Maciuś-są jakieś efekty pobytu Stefana u twojej siostry?
hmmmm a propo twojego hobby-dałabyś radę zrobić Majeczce taką wiosenną czapeczkę? lub opaskę?tylko czy jest jakaś wełna niedrapka?;))

reklama
Libby jakbym nie mogła jeść wędlin to by mnie ten obrazek dobił....

Kocurku i tak na zimno to leczo??????

Sol najważniejsze, że pomaga...a jak z mężem obecnie??? I właśnie napisz jeszcze raz gdzie te zdjęcia - i czy z tego za darmo się korzysta??

Mlodam u nas powolutku do przodu, coraz lepiej - ale ze spaniem to nie mamy tak dobrze :-)

Patrzę na datę i widzę, że u mnie rocznica OM :-) Jeju to już rok.........

boogie jak do mnie wpadniecie, to ogolę Bilona i Togo na łyso :-D:-D:-D
:sorry: przecież ja... eeej! yyyy... głupio mi:zawstydzona/y:, u nas też się szlaja Kubańczyk...
Paulina u mnie jest to samo , co pozycze cos mojej siostrze to wraca, rociagniete, poplamione w stanie ze nawet do chodzenia po domu nieraz sie nie nadaje.ja zaczelam robic selekcje ubran, te ktore porzyczam i te ktorych za nic w swiecie nie dostanie.
just ja nie cierpie zwierzat w domu, a zwlaszcza kotow( nie bijcie mnie).
ja jak dostanę od kogoś, to staram się uważać, ale generalnie szanuję ciuchy nawet te z lumpa :tak:
Oleńka robi kupę :-p eee.. chyba już zrobiła :-D "Siedzi" ze mną na sofie i zaśmiewa się oglądając mini mini :sorry:
Mnie oczywiście mdli od tych głosików i kolorków :eek::-D:-D

Wbrew ostrzeżeniom jos włączam jej bajki na jakieś pół godziny dziennie... tak fajnie macha łapkami i mówi do postaci ...... :)))))))))))

Oby tylko teletubisie jej nie przypadły do gustu, bo się własnego dziecka wyrzeknę :szok::szok::-D:-D:-D
Teletubisie nawet naszego progu nie przestąpią, Krecik czy coś w tym guście, to owszem, ale te kreatury plastikowe :no:
Iwa tez duzo bajek oglada i w sumie jak byla taka malenka jak Olenka teraz to tez na troche ja przed telewizorem sadzalam, najbardziej podobaly jej sie reklamy:-)

dziewczyny i znowu sie wyda ze paletam sie po forum ale to nic musze wam napisac.
PALEMKA JEST W 8 TYG CIAZY, BYLA U GINA I SERDUSZKO BIJE.
GRATULACJE KOCHANA, ZYCZE ABY UDALO CI SIE DONOSI CIAZE I ZDROWEGO SZCZESLIWEGO MALUSZKA
Wiolka szpiegu :cool: :-D dzięki Tobie coś wiemy :tak:
O nie...takiej wiadomości made nie może przemilczeć :cool:

Palemko droga!
Ogromne gratulacje!!!

A teraz made się zapyta swoich najlepszych koleżanek o jakiś szybki i smaczny przepis na imprezkę....musi być na ciepło :eek:
Bardzo proszę, bo już przewertowałam tyle www, że mi się odechciewa ciepłego :-)))))

Liluś - Kochana, Borysek waży prawie 8 kg :-p:-D dlatego wygląda na nieco większego dzidziusia hahahaaa :))))))

:szok:Zygmunt prawie 8 kg???? o kurka wodna!!! Remi waży 8400 i jest tyci starszy :sorry:

PAULINKO jasne, że zrobię. Wybierz coś z neta i prześlij mi linka,(czapusia). A na opaskę to mam pomysł.
Sadomacho hehe- ćwiczę charakter.

KOCURKU masz anielską wręcz cierpliwość. Chociaż u mnie byłoby to samo- ja na końcu.

Zmykam. Idziemy na spacerek, do banku, do apteki i do dewelopera.

aha, to nie z takiej zwykłej wełny się robi tylko z kordonka lub akrylowej- zależy co i nie drapie

just oj tam zaraz szpiegu:-p:zawstydzona/y:
wlasnie wstawiam male ubranka po Iwie na majowki(tzn takie wyprawkowe i same rozowe), ale ciezko sie rozstac z takimi ubrankami:zawstydzona/y:

Paulina no to Maja mniej waży od mojej i dłuższa :szok: niezła musi być jak to moja babcia na mnie mówiła (urodzona 2200 i 57 cm) pajęczynka ;-) moja słodzinka właśnie leży na macie i mnie zaczepia :-D

Maja czy to u nas dobrze? to nie wiem, bo od jakiegoś czasu mi sama nie zasypia:-( ale cóż wszystkiego mieć nie można.

Kocurek no to z moją mam to, że mi w nocy jeść nie chce uffffff ;-)

Boogie ja też szanuje cudze rzeczy a szwagierka nie...książkę o ciąży którą jej pożyczyłam pogryzł pies, podobnie z karuzelką nad łóżeczko, pałąkiem do wózka i folią do wózka

Wiola-ja też mam kategorię rzeczy do pożyczenia i nie do pożyczenia;)))

A kocurkowi??? A nie podpowiedział, żeby więcej rolek zakupić???? :-p

libby bo ja anioł jestem :-) tylko czarny :-p:-p

lili ​podgrzałam w słoiku w mikrofali hehe

reklama
Młodam-dziś gdzieś się tu jej fotka plątała na forum-chudzinka to ona nie jest, ciężko się ją nosi bo się wierci tragicznie

Wiola a ja niby nie chcę mieć już szkrabów a też mi żal z tymi tycimi ubrankami się rozstać-jedne paputki sobie na pamiątkę zostawię i taki śliniak cudny iiiii ech znowu zaczynam;))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry