• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Eh Kocie lepiej niż ostatnio, ale boli dalej... dobrze, że już w środę wizyta. Lekarz mi mówił, że do końca tygodnia powinno mi przejść, najgorsze jest to, że leżenie już mi bokiem wychodzi:crazy: ale nic to, nadrobię zaległości filmowo, książkowo gazetowe.
Mam wyrzuty sumienia trochę, że obiadów nie robię, Łukasz codziennie serwuje mi inna zupkę chińską lub kanapeczke:zawstydzona/y:

Kocurku - e tam...przecież wiesz :zawstydzona/y::-D)))

rureczko - Ty nie miej wyrzutów! Oszczędzaj się ile można :tak: Ściskam Cię mocno Kochana :)))

Dotarł dzisiaj zamówiony podkład...wszystko pięknie, śliczne, tylko mam tak suchą skórę że wszystko mi wyłazi pod tym podkładem. Dziewczyny POMOCY!!! Macie jakiś sposób na szybki i skuteczny, domowy peeling?

Ostatnia edycja:
Paula - no coś słyszałam...ale nigdy nie robiłam takiego domowego :/ Wygoogluję :))) może coś znajdę

Znalazłam. Cukier, woda i gotowe :szok: Muszę być gładka...na jutro :-))))
Dzięki Paula :*

Ostatnia edycja:
Czarna oczywiście nie śpi.... za to... siedzi :szok: - zgarbiona, skulona, jak taki worek z wodą :-p ale uparła się, podnosi się z poduchy i siada mnie tu brzdąk jeden !!! No zobaczcie...:eek: zaraz wstawię... ino ten łepek widać :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Made a propo szybkich przepisów-kalafior w cieście-gotujesz kawałki kalafiora al'dente, robisz masę na naleśniki, taką gęstą,gęstą-lekko doprawiasz według gustu-kalafior pokrojony tak bardziej na płasko bym powiedziała, obtaczasz w masie i smażysz;) my najczęściej podajemy z tym sosem tzatziki(prymat ma najlepszy) i ketchupem (nasz ulubiony dip:-D)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry