• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Smutno mi się zrobiło, bo mi nikt nie napisał kocham Cię.... :-(
pocieszam się żarełkiem

Lubi zwiedzać i jest ciekawa świata nasza maleńka Oleńka

reklama
Kocurku i tak piszesz z cycem w buzi??? I ona od 6 nie śpi??? Jak to??? A jakbyś z nią na dwór wyszła to by spała??? Moja w sumie w dzień to też tylko na spacerku śpi...w domu miałabym masakrę...
I co olałaś mojego posta o bitce...:baffled::baffled:

Libby
a co ja przeżyłam wczoraj jak takie głupoty wypisywałam i cisza nastała...

Mlodam witaj! Co u Ciebie???

Libby, bo Maciuś jeszcze pisać nie potrafi! Jak się nauczy to codziennie będzie Ci pisał :-)

Kocurek to ja :szok::szok:. Moja wytrzymuje max 2h i marudzi, trze oczka ze chce spać. A twoja Olcia od mojej młodsza... ile ważycie i mierzycie? :-)

Maja dzięki jakoś do przodu leci, z Olą zaczęłam chodzić na basen, nauka pływania dla takich dzieci, 10 spotkań jedno już za nami. Czekam z niecierpliwością już na K, tym razem będzie dopiero za tydzień w sobotę
unhappy.gif
Nadgarstki mi wysiadły... najważniejsze że zdrowe ;-) a u Was jak tam? Młoda
po północy może gdzieś od ok 1-2 budzi mi się, ale nie na jedzenie tylko tak się wierci i muszę jej smoka wsadzić i zasypia dalej. I tak co noc kilka razy... i o co chodzi?
A jak u Was?

lili ano nie śpi sobie... ale może przyśnie na pół godzinki... przyzwyczaiłam się już :-)
Zabrałam cyca... zobaczymy co będzie.....
Jest dobrze... oczka zamknięte, może uda mi się wreszcie coś dziś zjeść, bo bym już konia z kopytami...!! :szok:

mlodam moja wadliwa od urodzenia :-p jeszcze żeby w nocy mi spała cięgiem, a toto się budzi co chwilę i cyca i cyca i tak czas w nocy płyyynie i płyyynie.... hehe No ALE jest zdrowa, więc nie będę narzekać ;-) Teraz będzie ze 6kilosków prawie i 62cm.. :))) Jak u Was w ogóle?

Ostatnia edycja:
Lil - ja biorę Hydroxyzynę (Atarax, Hydrixizinum) Niby leki bardziej usypiające ale nigdy mnie nie uśpiły, za to super wyciszają :tak: Nie otępiają. Brałam ją wcześniej po poronieniach, po innych jazdach w moim życiu więc wiem że na mnie działa. A kiedyś się zapomniałam (20 lat) i wypiłam po nich piwo - jezu jaki odlot - trochę bardziej się upiłam i miałam skrajnie wesoły tumiwisizm :-p:laugh2: Facet ze mną zerwał wtedy i chyba stąd to piwo, bynajmniej przylazł wtedy do lokalu - normalnie bym stamtąd wyszła w nerwach a tak wyśmiałam go prosto w twarz przy moich znajomych i to on wyszedł jak oparzony a mi wszystko wisiało :laugh2:

wiola - tez muszę karnisze porządne kupić bo mam drewniane - kupione na szybko po przeprowadzce. Ale jakoś tak wiecznie kasy brak i czasu :confused2:

Więcej nie dam rady nadrobić bo mamy awarię bojlera i ok 19 ma hydraulik przyjść. Ogólnie po 2 latach działania wyjęliśmy z bojlera ok 2-3 kg kamienia :szok: A fuuuuj bo musiałam 3/4 tego ręką wyjmować bo małż ma większe łapy i nie mógł tam ich wsadzić :zawstydzona/y: Dzisiaj pizza zamawiana na obiad bo nie miałam czasu zrobić :zawstydzona/y:

Libby KOCHAM CIĘ!!!!!! może być chwilowo taka wersja zastępcza zanim twój mężczyzna wróci z pracy?;)) ja też tak mam że często trafiam na forum w próżnię;)))

Młodam a to ci gwiazdeczka pięknie rośnie;)) my mamy ok. (niecałe) 8kg i ok. 76-78 cm wzrostu;))

PALEMKO-SERDECZNE GRATKI-OBY TYM RAZEM SIĘ UDAŁO

a my po spacerku=padało ale to nic, folia na wózek a Danio zadowolony z chodzenia w deszczu, potem obiadek a teraz mała śpi-różnica między wczoraj a dziś ogromna;)))

Made-szybkie i ciepłe jedzenie dla dużych i małych-zakupy: pierś z kurczaka, panierka do drobiu (kamis lub prymat) i np. sos do zrobienia tzatziki+ śmietana kwaśna lub jogurt nat.-filety kroisz w paski lub jak tam zechcesz, moczysz w mleku, obtaczasz w panierce-na patelnie i robisz sos jako dip, ze śmietaną lub jogurtem

co tam miałam jeszcze komuś...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry