Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. Moja wytrzymuje max 2h i marudzi, trze oczka ze chce spać. A twoja Olcia od mojej młodsza... ile ważycie i mierzycie? :-)

jeszcze żeby w nocy mi spała cięgiem, a toto się budzi co chwilę i cyca i cyca i tak czas w nocy płyyynie i płyyynie.... hehe No ALE jest zdrowa, więc nie będę narzekać ;-) Teraz będzie ze 6kilosków prawie i 62cm..
Nie otępiają. Brałam ją wcześniej po poronieniach, po innych jazdach w moim życiu więc wiem że na mnie działa. A kiedyś się zapomniałam (20 lat) i wypiłam po nich piwo - jezu jaki odlot - trochę bardziej się upiłam i miałam skrajnie wesoły tumiwisizm 
Facet ze mną zerwał wtedy i chyba stąd to piwo, bynajmniej przylazł wtedy do lokalu - normalnie bym stamtąd wyszła w nerwach a tak wyśmiałam go prosto w twarz przy moich znajomych i to on wyszedł jak oparzony a mi wszystko wisiało

A fuuuuj bo musiałam 3/4 tego ręką wyjmować bo małż ma większe łapy i nie mógł tam ich wsadzić
Dzisiaj pizza zamawiana na obiad bo nie miałam czasu zrobić 

W. już jest, ale legnął się spać po obiedzie i nie powiedział.... ale za to ZAWSZE mnie przytula i całuje. Kocham goooo!
Jak ułożyć wędliny na półmisku? - Strona 7 - Serwowanie potraw - Kucharz - Wieszjak.pl