• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oleńka robi kupę :-p eee.. chyba już zrobiła :-D "Siedzi" ze mną na sofie i zaśmiewa się oglądając mini mini :sorry:
Mnie oczywiście mdli od tych głosików i kolorków :eek::-D:-D

Wbrew ostrzeżeniom jos włączam jej bajki na jakieś pół godziny dziennie... tak fajnie macha łapkami i mówi do postaci ...... :)))))))))))

Oby tylko teletubisie jej nie przypadły do gustu, bo się własnego dziecka wyrzeknę :szok::szok::-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Iwa tez duzo bajek oglada i w sumie jak byla taka malenka jak Olenka teraz to tez na troche ja przed telewizorem sadzalam, najbardziej podobaly jej sie reklamy:-)

dziewczyny i znowu sie wyda ze paletam sie po forum ale to nic musze wam napisac.
PALEMKA JEST W 8 TYG CIAZY, BYLA U GINA I SERDUSZKO BIJE.
GRATULACJE KOCHANA, ZYCZE ABY UDALO CI SIE DONOSI CIAZE I ZDROWEGO SZCZESLIWEGO MALUSZKA

Nie może być..????? ​SERIO ???

!!!!! :)))))))

:D :D :D :D :D :D

MOŻE I DO NAS WPADNIE SIĘ POCHWALIĆ - NAGA!!! TO WSPANIALE !!!!!

Ostatnia edycja:
Palemko &&&&& i gratki:)
Kuźwaaaaaaaaaaaaaa,byłam na poczcie i co????????Adwokacina z mamunią nowe pisma złożyli:
że jesteśmy psychicznie chorzy,że mamy 600zł miesięcznie na utrzymanie rodziny:szok:,że ja się samookaleczam i palę marihuanę,że K. jest recydywistą itp. A mamunia,że ja namawiam Oliwkę żeby się z nią nie widywała....jej pismo złożone w sądzie z bykami,kreśleniami i pisane odręcznie.....

A to ja w nowym ulepszonym wydaniu:)
Zobacz załącznik 427371

KOCIE SERIO, SERIO:-)
CAROLA ty to sie masz z ta swoja mama, wspolczuje przezyc .ulepszone wydanie bardzo ladnie sie prezentuje.
ide kafelki poszorowac w lazience , bo usiadlam na kibelku i az sie przestraszylam jakie sa brudne od osadu z mydla

No a ja dziecko przebiorę w końcu.... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Ale tak fajnie sobie siedzi, bez marudzenia... to są takie rzadkie momenty, że aż mi szkoda burzyć tę harmonię :-p

Wiola,wiesz co?Ściągasz po mnie wyszukiwanie brudu z kibelka:)))):-D
Kocie,no oprawki mam zupełnie inne.
Ale kurka jestem wściekła....ale na szczęście rozprawa będzie 29.02

Carola no tak przypadkiem mi sie zgapilo od ciebie:-D. ja bym na twoim miejscu opatentowala ten system:tak::-D:-D

kocie zastanow sie dobrze , a jak wasza harmonia zostanie nieodwracalnie naruszona?:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry