E
EEnil
Gość
Już się nie staramy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Już się nie staramy.

W 1/8 czysta ukraina hehe, więc... UWAŻAJ!!!
A na serio - bardzo dziękuję za komplementy :* Niestety znam tylko linię matki mej...babunia ś.p. najkochańsza ze wschodu faktycznie, a ojca nie poznałam, nawet nie widziałam 

POK weekend albo fb hahaha
Napisałam wcześniej, że nie będę już tematu nk/fb poruszać i ................... już nie będę, Róbta co chceta :-))))))))
Tralalalaaaaa chyba będę miała taką pracę, jaką zawsze chciałam!!!!!!!! Na razie nie napiszę o co chodzi.
Proszę o kciuki w poniedziałek o 10tej!!!!!!
helol
co tam u was???
u mnie leniwie)))))
U mnie kicha na maksa...ale nie będę tu pisać,naskrobałam na grupie na FCBooku
jezzzu co za nocka...nie dość że nie mogłam zasnąć-padłam ok. 24 to po 5 Maja histerycznie zaczęła płakać, nie mogła zasnąć ze mną, pomogło położenie jej na brzuchu na moim brzuchu, jak przysnęła to położyłam ją obok siebie, potem znów płacz, i tak dalej, obudziła się o 8 zadowolona na moim brzuchu...
Czesc!
A ja od 8 nie spie ale nie moge wstac. Mam wrazenie, ze jak wstane to zwymiotuje albo sie przewroce. I tak jak wczoraj panikowala, ze piersi nie bola, tak dzis jest w druga strone. M poszedl do sklepu po sniadanie... Mielismy je hac w gory na festiwal balonow ale ja nie dam rady ani nie mam ochoty.
marudy cd.