• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej babeczki :)
Nie będę się rozpisywać, bo nie lubię o smutkach...
Imprezka odwołana :(( Byliśmy wczoraj z Mańkiem u lekarza, jest chory biedaczek. Ma okrutnisty kaszel i przyplątał się też katar. Niby tragedii nie ma, ale u niego kaszel już dwa razy zakończył się zapaleniem oskrzeli i zastrzykami, więc dmuchamy na zimne i zaczęliśmy inhalacje z nebulizatora. Mam nadzieję, że pomogą...
Tak więc dzisiejszy dzień spędzamy sami przed TV, goście przyjdą za tydzień ;-)

reklama
rureczka - i te wszystkie pyszności tylko dla nas :-):-D:-)
i jak tu się odchudzić, jak wszystko się sprzysięgło przeciwko...? :confused:
Masz rację, zdrówko najważniejsze :tak:

o,kurcze Made, tyle pysznego jedzonka;) sto lat dla Manieczka i duuuuuuużo zdrówka

maleńka śpi,Daniel poszedł z dziadkami do wujka-sąsiada na imieniny-czyli spokój w domku;))

KArola-no chyba że tak ciężko jest u was, musisz wszystko przemyśleć-choć zapewne to wiesz

hejka dawno mnie tutaj nie bylo ogolem u mnie bez wiekszych zmian nic sie nie dzieje ciaza przebiega dobrze mdlosci nie mecza chociaz wczoraj mialam zachcianke na nalesniki z twarogiem a potem caly dzien i noc mnie mdlilo ale nie mialam spotkania z kibelkiem ufff :) kolejna wizyta 2 lutego czas szybko mija

reklama
mam wybor isc teraz w czwartek do lekarza albo za 2 tyg ost znajoma poronila w 13stym tyg ehhh zycie bywa ciezkie ;( ja na kazda wizyte chodze z lekkimi obawai i malym stresem a jak zwykle okazuje sie niepotrzebnie ale trzeba byc pozytywnie nastawionym do tego wszystkiego zycie jest piekne zwlaszcza gdy sie jest w tak cudownym stanie jak ciaza :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry