• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mialam robione ale nie znaleziono u mnie tzn nie mogl ustalic i tez widze ze to ost dzwonek na zrobienie tego bo niby do 14-15 tyg mozna ;( dziwie sie ze gdy lekarz przeczytal wpis z usg nie wyslal mnie ponownie duzo o tym czytalam i troche sie martwie

nie martw się na zapas-po prostu na wizycie upomnij się o usg,jeśli lekarz będzie mieć akurat sprzęt-głośno powiedz, że ostatnio maleństwo źle leżało i nie dało się zrobic-głowa do góry;)

ja chodze u siebie to tu lekarz nie ma usg wiec na usg jezdze do miasta z jednej strony moglam od razu sie o to spytac i moze teraz jak pojde to porozmawiam na spokojnie i podpytam dzieki troche czytalam o tym zobaczymy co powie w czwartek milego dnia zycze

Zrobiłam obiad,wyszedł obłędny:)
Jadę do fryzjera,jest u nas akcja modelowania za 1zł,zobaczę czy uda mi się wcisnąć:)

hej

made : 100 lat dla maniusia!!! I zdrowka !!!! Korzystajcie z zarelka i milej zabawy i ponownej wyzerki za tydzien :)
carola : nie wiem co powiedziec.. :(

mary : co u was...?

kocie : wierz lub nie... ale myslalam o ukrainie :) PRZY-SIE-GAM !!!!!

rurka : jak sie czuejsz???

lil : co u ciebie??? rzadko wpadasz...

a wiolce to pewnie net padl, pisala ze czetso jej sie psuje...

a ja wrocilam z zakupow :) wyprzedazy ciag dlaszy, no i apteke zalatwilam a wniej cholera spedzilam 40min bo sie praktykantka na mnie uczylaq... myslalam z emnie trafi...
zaraz powinni mi zakupy spozywcze przywiezc
wchodze do domu a tu cisza... wszyscy trzej chrapia!!!!! :szok::-D

17h15 i poldek jeszcze spi, ciekawe do ktorej bedzie buszowal wieczorem z nami...

A dzień dobry!

:-):-):-):-):-):-) Sorki, ze mnie nie było do teraz, ale... żeśmy sobie spędzili z M. dzionek we dwoje na robieniu fajnych rzeczy... :rolleyes::wink: :-):-):-):-):-):-)

A do tego Mia nam znów przespała nockę w łóżeczku - zasnęła co prawda później bo po 22, ale spała do 9.30 z małym tylko pipczeniem (ale pogłaskaliśmy po główce i zasnęła). :blink::blink::blink::happy2::happy2::happy2::happy2:

A jak tam u Was? Dopiero będę nadrabiać... :blink:

No, poczytałam:

Mademoiselle - oj, bidulek, dużo zdrówka dla Maniusia i 100 lat!!!

Kocurek - oj, współczuję, biedna malutka... Ja to chyba przywykłam przez te kolki do strasznego płaczu i żalenia się Mii, ale za każdym razem serducho mi ściska... :-(

Pok - jak samopoczucie teraz?

Rurka - a Twoja malutka jak tam się ma w brzuszku?

Jos - u nas też wyprzedaże, ja sobie dziś upolowałam fajną bieliznę w H&M, ale że z M. byłam to tylko przeleciałam wieszaki w H&M i już więcej nie biegałam po innych sklepach... Ehhh, nie ma to jak z chłopem na zakupach! :-D:-D No, a poza tym wreszcie zakupiliśmy sobie ekspres do kawy, ale takiej ziarenkowej. :-) O, taki:

last ned.jpg

Asionku - no ja mam podobnmy stosunek do FB - na emigracji jestem, kontakt z niektórymi znjomymi już tylko przez FB, a poza tym tu tak mamy ze znajomymi, ze wszystkie imprezy czy wydarzenia notujemy na FB i w ten sposób się zapraszamy itd. :tak: Taka forma komunikacji, co by na smsach zaoszczędzić! :-D A jak Twój robaczek? Zasnął już?

Mia nadal u dziadka, ale zaraz ją odbierzemy. :-) Oooojjjj, trochę się boję nocki, ciekawe, czy znów tak dobrze będzie spała... :confused:

Ostatnia edycja:
ale pustooooo

Mary super , ze nocki udane sa :) od razu lepiej nie ?? :)

maly gada do karuzeli , zaraz kapiel , cyc i spanie :)

Hej babeczki :)
Nie będę się rozpisywać, bo nie lubię o smutkach...
Imprezka odwołana :(( Byliśmy wczoraj z Mańkiem u lekarza, jest chory biedaczek. Ma okrutnisty kaszel i przyplątał się też katar. Niby tragedii nie ma, ale u niego kaszel już dwa razy zakończył się zapaleniem oskrzeli i zastrzykami, więc dmuchamy na zimne i zaczęliśmy inhalacje z nebulizatora. Mam nadzieję, że pomogą...
Tak więc dzisiejszy dzień spędzamy sami przed TV, goście przyjdą za tydzień ;-)

o kurcze co za pech :((( zdrowka dla malego i STO LAT !! :))))

Karola ty to zawsze cos fajnego znajdziesz :)

Jos hehe widze maz kreatywnie spedza czas :) spiochy trzy :)))

Asiek dobrze , ze wszystko u was ok :)

Jos, Mary dziękuję kochane, dobrze się mamy :)) mała kopie i spokojna jestem, że wszystko ok. W środę idziemy na 3d mam nadzieję, że będą zacne foteczki:)) A co u Was kochane?

Byliśmy u moich babć złożyć życzenia, były moje siostrzenice, moja chrześnica (3 latka) pytała mnie co mam w brzuszku, czy siostrzyczkę czy braciszka i czy wujek Łukasz też ma dzidziusia w brzuszku?:-D:-D
Dostaliśmy w prezencie od rodzinki leżaczek bujaczek i matę edukacyjną, super, przyda nam się bardzo :))

reklama
Hmmm do fryzjera można ale kolejka i na 19...mówię ok a babka, że trzeba czekać w salonie...zrezygnowałam,spróbuję jutro rano...
Żbyście widziały mój makijaż,hahaha...zostawiłam kosmetyczkę całą w pracy...ale w domu znalazłam jakąś miniaturkę podkładu (na szczęście jeszcze chyba dobry),cienie wzięłam od dziewczynek (mają kuferek z cieniami do zabawy ale malują) i róż= jakaś pomadka:)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry