Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hej,
ktoś tęsknił??:-)
Nie umiem się z Wami rozstać:-zawstydzona/y: Miałam pomysł, aby na trochę odejść z forum, gdyż dużo nadziei dały mi fasolki Pok i Palemki
Ale z drugiej strony to co to zmieni. I tak myślę co tam u Was.
Staramy się dalej![]()

Ale jestem pełna nadziei i gotowa do walki i już postanowione, że Mia śpi tylko i wyłącznie u siebie. Zresztą już tylko 2 razy je w nocy - jedną butlę ja jej daję, a drugą M. 
On mi bardzo pomaga, dzieki niemu jest mi dużo lżej!
A na zakupy śmigam do wielkiego outletu w środę, może czwartek. 

W przyszłym tyg. jedziemy też na zakupy do Szwecji, więc będe miała okazję pobuszować. :-) Zgadzam się, że lepiej bez M., ale dziś ten ekspres był w planie i sama bym go nie przywiozła. 

Teraz będzie gratis i do tego zwrócą nam kasę za te opakowania, które zakupiliśmy do tej pory!!! 

J
Byliśmy u moich babć złożyć życzenia, były moje siostrzenice, moja chrześnica (3 latka) pytała mnie co mam w brzuszku, czy siostrzyczkę czy braciszka i czy wujek Łukasz też ma dzidziusia w brzuszku?
Dostaliśmy w prezencie od rodzinki leżaczek bujaczek i matę edukacyjną, super, przyda nam się bardzo)
co rano wstawal i teks " i jak tam twoje kopalo ? bo moj tak " myslalam , ze sie posikam
albo " juz sie spakowal ? " ja do niego kto ? , a ten no ten w brzuchu juz spakowany do wyjscia ? 
Hmmm do fryzjera można ale kolejka i na 19...mówię ok a babka, że trzeba czekać w salonie...zrezygnowałam,spróbuję jutro rano...
Żbyście widziały mój makijaż,hahaha...zostawiłam kosmetyczkę całą w pracy...ale w domu znalazłam jakąś miniaturkę podkładu (na szczęście jeszcze chyba dobry),cienie wzięłam od dziewczynek (mają kuferek z cieniami do zabawy ale malują) i róż= jakaś pomadka))
hej,
ktoś tęsknił??:-)
Nie umiem się z Wami rozstać:-zawstydzona/y: Miałam pomysł, aby na trochę odejść z forum, gdyż dużo nadziei dały mi fasolki Pok i Palemki
Ale z drugiej strony to co to zmieni. I tak myślę co tam u Was.
Staramy się dalej![]()
hej zizi
zazdroszcze ze mala tak ladnie ci spi... u nas w dizen nie ma dziekca, spi po 3-4h, albo lezy spokojnie, a w nocy sie budzi jesczze 4 razy... za 5 dni bedzie mial 2 m-ce... poldek jak mial 2m-ce i 3 tyg przesypial cale nocki... REGULARNIE... :/
zmykam na kolacje, maz dzis gotuje![]()
Mary - dzis bylo strasznie. Mdlosci od samego rana do poznego popoludnia. Musialam w miedzyczasie (tak zwanym) pojsc do sklepu, bo m juz nie dal rady i myslalm, ze w tym sklepie zejde.. Przeszlo jakies dwie godziny temu jak zjadlam obiad ale wczesniej po prostu jesc nie molam. To takie bledne kolo chyba. Jak sie najem to nie mdli ale jak mdli, to nie moge o jedzeniu nawet myslec. Smieszne
!
maz kawe musial na miescie pic , na widok reklam z jedzeniem wc od razu , nawet na widok soli w puszcze slabo mi bylo 
na szczescie na marchewke moga patrzec i jesc , bo wczesniej sam jej widok na mnie bardzo zle dzialal ... dziwne wsumie z ta marchewka hehe