hejka
mary : fajnie ze zwrocili kase i beda refundowac

zawsze to troche oszczednosci

przyda sie na zakupy

))))
asionek : no w nocy maly ma i cyca i butle. po cycku rozumiem z emoz emniej spac, ale zeby butla go nie zabetonowala na jakies 4-5h ????????? normalnie z desperacji chyba mu tam kaszki nawale
libby : widze ze ty tez sie cieszysz jak przytjesz kilogram

ja mam teraz 48 na liczniku wiec wychodiz na to ze mam jeszcze jakies 1,5kg ciazowe i mam nadzieje, ze juz tak zostanie

albo jesczze dojdzie 0,5kg : najlepiej w (.)(.) hihihihihihihihi
made : madre masz dziecko

lubie takie wygadane i kreatywne istotki

i prowokujace tez
ja za dziecka bardzo bardzo prowokowalam i nie raz przez to mialam problemy

ale suma sumarum wyszlam na swoje

pamietam jak mnie ksiadz tepil przed biezmowaniem bo nie mialam wystarczajacej ilosci pieczatek ze spwoiedzi na karteczce... powiedzialam mu ze sie wyspowiadalam sama przy modlitwie, a nie w konfesjonale
a on mi bla bla ze trzeba do konfesjonalu, bo ksiadz = ^posrednik miedzy czlowiekiem a bogiem
no to mu sie zapytalam czy sugeruje z ebog jets gluchy ...? tno to zazyczyl sobie zeby mama przyszla do niego na nastepnym zebraniu ktore akurat bylo kilka dni pozniej
jozefina seniorka stawsila sie u ksiedza, nie wiedziala dokladnie o co chodzi bo zatargi na tle religijnym malo ja interesuja
ksiazdz jej przytoczyl co powiedzialam
a jozefina seniorka :
No wlasnie, czyli ze co ? gluchy jest czy ograniczony i potrzebuje zeby mu ksiadz przelozyl na prostrsze???

juz nigdy nie zostalam poproszona o pieczatke ze spowiedzi