• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Pok to zapraszam bo ja beztalencie naleśnikowe zawsze robiłam z paczki i czasami nie wychodziły albo były gumowe:((((
Ale,ale nasza koleżanka z Weteranek Mmm... dała mi super przepis, który przerobiłam na swoje i teraz ogłaszam się mistrzem naleśnikowym:))))

Kocie,wiem...dlatego rozmawiam...zwłaszcza, że dociera do mnie, że pewnie Oliwkę zabiorą jak my się rozstaniemy.
Ale nic na siłę,zobaczymy co z tego wyjdzie.

hejka :)

mary : fajnie ze zwrocili kase i beda refundowac :) zawsze to troche oszczednosci :) przyda sie na zakupy ;)))))

asionek : no w nocy maly ma i cyca i butle. po cycku rozumiem z emoz emniej spac, ale zeby butla go nie zabetonowala na jakies 4-5h ????????? normalnie z desperacji chyba mu tam kaszki nawale ;)

libby : widze ze ty tez sie cieszysz jak przytjesz kilogram :) ja mam teraz 48 na liczniku wiec wychodiz na to ze mam jeszcze jakies 1,5kg ciazowe i mam nadzieje, ze juz tak zostanie :) albo jesczze dojdzie 0,5kg : najlepiej w (.)(.) hihihihihihihihi

made : madre masz dziecko :) lubie takie wygadane i kreatywne istotki :) i prowokujace tez
ja za dziecka bardzo bardzo prowokowalam i nie raz przez to mialam problemy :)
ale suma sumarum wyszlam na swoje ;)
pamietam jak mnie ksiadz tepil przed biezmowaniem bo nie mialam wystarczajacej ilosci pieczatek ze spwoiedzi na karteczce... powiedzialam mu ze sie wyspowiadalam sama przy modlitwie, a nie w konfesjonale
a on mi bla bla ze trzeba do konfesjonalu, bo ksiadz = ^posrednik miedzy czlowiekiem a bogiem
no to mu sie zapytalam czy sugeruje z ebog jets gluchy ...? tno to zazyczyl sobie zeby mama przyszla do niego na nastepnym zebraniu ktore akurat bylo kilka dni pozniej
jozefina seniorka stawsila sie u ksiedza, nie wiedziala dokladnie o co chodzi bo zatargi na tle religijnym malo ja interesuja
ksiazdz jej przytoczyl co powiedzialam
a jozefina seniorka :
No wlasnie, czyli ze co ? gluchy jest czy ograniczony i potrzebuje zeby mu ksiadz przelozyl na prostrsze??? :szok:
juz nigdy nie zostalam poproszona o pieczatke ze spowiedzi :)

jos :-) na tle religijnym to u mnie w domu od lat są spięcia pomiędzy nami, a księdzem w szkole :/
W tej kwestii jestem jak Twoja mam Józefina seniorka :)) i nie pozwolę z dziecka robić durnia. Pamiętam jak w trzeciej klasie zostałam wezwana do szkoły przez księdza, bo moja córka śmiała zapytać przy klasie o kwestie dinozaurów....i dlaczego Bóg w swym miłosierdziu je zgładził i rzesze innych problemów...przez co ksiądz poczuł, że jego autorytet na tle klasy słabnie...ech, było trochę tego ;-)
Mojej córki Kochana ksiądz nie chciał do komunii dopuścić, przez te jej niewygodne zapytania :-) skończyło się na miernym i śpiewaniu w kościele :-D))

Hmm moze rzeczywiscie ta elektryczna trzepaczka sie da nalesniki zrobic? Sprobuje chyba dzis. Tylko m wysle po dzem truskawkowy, ktory mam nadzieje bedzie u "turka", bo u nas w niedziele sklepy nie istnieja tylko takie male dziury ze wszystkim prowadzone najczesciej przez Turkow.

Karolina no prosze cie! Nalesniki z paczki robic? :-D Przeciez to proste jak konstrukcja cepa. ciesze sie, ze masz teraz przepis :)
ja to zawsze na oko sypie i jest dobrze. Natomiast jak robie amerykanskie pancakes to wtedy mam przepis, bo latwo zepsuc zla proporcja maki i mleka.

Karola obiecuje, ze jak tylko postanowie, ze moge juz bezpiecznie byc w pionie to wezme przepis i przysle :)

Made, jos
moja mama to w ogole nie rozumiala czemu na religie chodze a ja chyba nie chcialam byc inna pod kazdym wzgledem i chociaz jedno robic jak wszyscy ale juz do kosciola nie chodzilam. Komunia luz a do biezmowania mielism ksiedza super, ktory w zawodach zuzlowych startuje, w hokeja gra i generalnie super podejscie do mlodziezy i mnie dopuscil mimo braku pieczatek wszystkich, bo chyba czul, ze to nie ma znaczenia. A w liceum juz na religie nie chodzilam, debil nie ksiadz tam byl. Slub koscielny wzielismy tylko dlatego, ze znamy bardzo fajnego, nienudzacego ksiedza i jest ladniej...
a wczoraj rozmawialismy jak to z jaszczurka zrobic i cale szczescie m tez nie chce jaszczura chrzcic i mieszkamy w baaardzo swieckim kraju :)

pok - nie chcę Cię martwić, ale u mnie mdłości i wszelkie inne "uroki" ciążowe, wystąpiły właśnie po 6 tygodniu :/
Oby Ciebie tak bardzo nie doświadczyły :) Dbaj o siebie, pamiętaj żeby dużo pić :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry