• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
:szok::szok: booossssskie! IKEA to jednak ma przemyślane rzeczy :-D:-D

made z rozpędu jeszcze spacerek był - łepetynę chce dziś urwać! :-) Zrobiłam też obiadek i teraz mój pan odpoczywa, Kamil w swoim wirtualnym świecie, a my na łóżku w sypialni :tak:

O religia... mój ulubiony temat :-p ja to lepiej język sobie zawiążę w tym temacie - jam jest samo zło w czystej agnostycznej postaci !! :-D:cool2:

E no, gdzie jesteście???? Nie taki diabeł straszny ... :-p:-p:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Och wy....sierściuchy :-))))
My się powoli szykujemy do obiadu, więc chwilkę jeszcze pobędę ;)

Kocurku - jakim cudem zatem, agnostyk chrzci dziecię swoje? :-p

Żeby nie miało przechlapane :-) i trochę dla dziadków :-p:-D Dla mnie to kwestia tradycji zresztą, nie wiary ;-)
Ja bardzo lubię sobie po kościołach pochodzić, chórów, organów posłuchać, ludzi po wydziale teologicznym, mądrych i oczytanym też lubię posłuchać.... aaaale to by było na tyle. :)

Ostatnia edycja:
Kupiłaś....?? GDZIEEEE ???? !!!! :-D:-D:-D Do sklepu jekiegokolwiek muszę wyprawę samochodową szykować :-p

Na chwilkę przepraszamy, bo chyba koopa nas zaszczyciła :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Mi mój jeszcze ślubny obiad tworzy.
Co do chrztu ja Ninkę chrzciłam jeszcze w Hiszpanii...miodzio! Poszłam spękana do księdza a on otwiera księgę i mówi proszę wybrać termin,najbliższy za 2tygodnie:)
Pozwolił też aby moja koleżanka trzymała Ninkę do chrztu za chrzestną, która mieszka w Anglii i nie byłaby w stanie dojechać.
Chrzest trwał 10-15min (łącznie 3 dzieci była chrzczona) i po wszystkim:)

Zero pytań o ślub,czy mamy itd i żadnych spowiedzi.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry