• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
carola : e tam szkoda nerwow, pewnie forma ma inna rozmiarowke :)

mary : hej :) super ze trafila wam sie okazja na hustawke!!!!

a ja wkoncu wyszperalam w necie to cacko ktore mam obiecane za wydanie na siwta filutka :)
zaraz sprobuje wkleic fotke tylko ja yyy taka nieinformatyczna takze nie wiem czy sie uda ;)

poczku......sorki :sorry2:

carola
rzuć cukier do diaska!! Możemy razem rzucić, od jutra :)))))))))))

mary
oooo piękna ta huśtawka...!!!

Kurka,uzależniona jestem,poważnie...dawno nie miałam takiego doła.

Wszystko co ma cukier a nie jest nutella lub sokiem pomaranczowym jest OHYDNE! ... Przynajmniej dzisiaj...
Ja tak miała w ciąży,mdłości i TYLKO sok pomarańczowy mi wchodził i to w małych ilościach,pamiętam jak dziś...jeden karton mi starczał na 3-4dni....

carola : e tam szkoda nerwow, pewnie forma ma inna rozmiarowke :)

mary : hej :) super ze trafila wam sie okazja na hustawke!!!!

a ja wkoncu wyszperalam w necie to cacko ktore mam obiecane za wydanie na siwta filutka :)
zaraz sprobuje wkleic fotke tylko ja yyy taka nieinformatyczna takze nie wiem czy sie uda ;)

Jos,nie oszukujmy się...
Piękny pierścionek!!!!!!
Ja muszę te moje cudo sprzedać bo niestety za mały:((((

jos - piękne to :zawstydzona/y: made mogłaby takich filutków rodzić i rodzić, żeby tylko takie cacuszka dostawać :)))) okropna jestem, wiem :-p

Kocurek - a przyznaj Ty się, ile masz na wadze? :cool2:

pok - pić trzeba!!! Ja po dziś dzień płacę za swoją bezmyślność :no:

młodamamusia - dzięki za info od Wioli :)) A może podzielisz się z nami dobrymi nowinami, które tak skrzętnie ukrywasz, a? :-p

reklama
Kocurek - e nie :zawstydzona/y: ta apteczna jest bardzo dokładna, nie lubimy się od pierwszego ważenia :-)) ta moja, domowa to mi trochę zaniża haha tak jak lubię :-p ale z zaczarowanej 60 zejść nie chce :confused:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry