• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej :)
maly spi czekam az wstanie i lecimy do znajomej :)

Asionek dzięki za przepowiednie:happy2: A możesz napisać ile masz lat?? Mi w lutym stuknie 31:dry: a jeszcze trójkę maluszków mi się zachciało....a jednego nie mogę zmajstrować....

Na wiosnę muszę iść cytologię zrobić to sobie z lekarzem porozmawiam na ten temat:cool:

ja mam 29 skonczone .. tez nie mlodka jestem ;-) pogadajj z ginem koniecznie , a ja potrzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :))

Dziewczyny ;-) macie pozdrowienia od naszej Wiolki , przez pogode nie ma internetu i nie wiadomo kiedy bedzie go miała.

dzieki za info i pozdrow Wiole :))

Kochana, Zygmuś i Morfeusz? hahahhaaaa to jak ogień i woda, jedno zwalcza drugie :-D)))) Zabawki go na tę chwilę uszczęśliwiają :baffled: ale już zaczyna wracać :biggrin2:)) czyli wycia ciąg nieustający :))))
A Maniek to alien, on jest zawsze zadowolony z własnego towarzystwa :biggrin2:) Wczoraj wlazł do miski, w której pranie przyniosłam i z niej wypadł, rozcinając sobie przy tym wargę górną i dolną...krew się lała strumieniami, istna rzeź...ale daliśmy radę opanować sytuację :)
Teraz wygląda trochę jak nie Maniek, ale...Bart Simpson hahahaaa

biedaczek :(
niezla ta twoja cora hehe
widze tez jej do komuni nie chcieli puscic ?? mnie tez nie za dyskusje z ksiedzem i nazwanie kosciola sekta ...

hejka :)

asionek : no w nocy maly ma i cyca i butle. po cycku rozumiem z emoz emniej spac, ale zeby butla go nie zabetonowala na jakies 4-5h ????????? normalnie z desperacji chyba mu tam kaszki nawale ;)

made : madre masz dziecko :) lubie takie wygadane i kreatywne istotki :) i prowokujace tez
ja za dziecka bardzo bardzo prowokowalam i nie raz przez to mialam problemy :)
ale suma sumarum wyszlam na swoje ;)
pamietam jak mnie ksiadz tepil przed biezmowaniem bo nie mialam wystarczajacej ilosci pieczatek ze spwoiedzi na karteczce... powiedzialam mu ze sie wyspowiadalam sama przy modlitwie, a nie w konfesjonale
a on mi bla bla ze trzeba do konfesjonalu, bo ksiadz = ^posrednik miedzy czlowiekiem a bogiem
no to mu sie zapytalam czy sugeruje z ebog jets gluchy ...? tno to zazyczyl sobie zeby mama przyszla do niego na nastepnym zebraniu ktore akurat bylo kilka dni pozniej
jozefina seniorka stawsila sie u ksiedza, nie wiedziala dokladnie o co chodzi bo zatargi na tle religijnym malo ja interesuja
ksiazdz jej przytoczyl co powiedzialam
a jozefina seniorka :
No wlasnie, czyli ze co ? gluchy jest czy ograniczony i potrzebuje zeby mu ksiadz przelozyl na prostrsze??? :szok:
juz nigdy nie zostalam poproszona o pieczatke ze spowiedzi :)

nie jest powiedziane , ze bedzie i po kaszce spzal dluzej :))) moj teraz od ok 2 budzi sie co godzine :/ masakra hehe niedlugo i ja bede jak zombi ...
idze tez zatargi z ksiedzem byly za mlodu :)

ide dalej nadrabiam :)

ufff pisze to od rana wsumie hehe
my wrocilismy od znajomej , maly zaliczyl kapiel i spi :)
takze dzionek milo spedzony :)

Jos piekny !!! ja nie gustyje w pierscionkach za bardzo , ale ten cudooooooooooooooooooooooooooo :))))

Mary super hustawka :)) napisz czy malej podpasila moze ja cos wyszperam dla mojego ? :)

reklama
made to Ty weź się kurde z tą apteczną nie zadawaj !!:dry:

asionku hej hej!! A ja myślałam,że dopiero teraz się wybieracie do znajomej i zrobiłam wielkie oczy :-D

Kocurek - ani mi się śni...tam moja stopa więcej nie postanie :cool2:
Też się nabrałam na to Asionkowe wyjście wieczorne :-))))))

Bym zapomniała, Mary-piękna ta huśtawka :tak: ja żałuję, że takiej nie kupiłam Mańkowi, teraz miałby też Borysek :) No ale sprawiedliwość musi być! Nie będzie mi później Maniek mówił, że mu intelektu brakuje bo był niehuśtany :-D)))

Olivka - z brzuszka łatwo zrzucić ;) trzeba tylko systematyczności w ćwiczeniach i niestety embarga na cucu :baffled:
Mnie najbardziej wkurzają uda :/ pupa też mogłaby się lekko spiąć :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry