• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
helol :)

przepraszam z etak wczoraj przepadlam bez slowa, ale mi sie czas pozostaly do filmu skrocil i musialam w biegu wszystko ogarnac zeby pozniej spokojnie zad na kanapie przed ekranem polozyc :)
film byl super, nie moglam gal od tv odkleic, jedyny problem to taki ze jak siadlam przed tv o 8h30 to poszlam spac o 1&h15 a filutek sie obudzil o 23h40... a pozniej o 2, o 4 i o 6 i o 7h45

KAWYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY !!!!

ja nie wiem co to dziecko ma ze spaniem.. L. o tej porze wstawal RAZ w nocy, a "za trzy tygodnie" - przesypial nocki... a my tu daleko jeszcze od 1 pobudki/noc... ba ! o 2 marze!

dziekuje bardzo za pierscionkowe komplementy :)
ja z kolei jestem bardzo pierscionkowa i zawsze sobie oboecuje ze nastepny zakup bedzie co innego... raz ze dla odmiany, a dwa ze kiedys paluszki przytuja i tych cacek nie bed emogla nawet nosic.... a kolcyzki czy wisiorek zostana...
i miesiacami przegladam stronki i witryny a jak przychodzi co do czego to kupuje pierscionek :)

pok : uswiadamiaj meza uswiadamiaj :) ze jest taka tradycja ze kobieta po wydaniu dziecka na swiat dostaje prezent - koniecznie bizuterie, taka ktora pozniej moze przekazac corce
lub synowi dac, zeby ofiarowal hojnie swoej wybrance :////
u mnie albo trzecie bedzie corka, albo diamenty zostaja u mnie :)
nie bedzie sie synowa moimi cacuszkami lansowac o nie :)
co najwyzej moge jej dac moje za male ubrania i wyplowiale obrusy :)

reklama
hmm Jos-no pierścionek piękny-a ja nie dostałam nic za urodzenie dzieci...hmmm upominać się czy nie??:-D

jeśli chodzi o nocne pobudki, to Maja je nam teraz raz w nocy ale za to pobudek jest chyba więcej, zaczęliśmy jej dawać na noc mleko z kaszką a i tak się budzi na jedzonko i wciąga mleczko bez problemu-poczekamy zobaczymy co będzie dalej

pierwsza :szok::szok:

gdzie jetescie spiochy ??:-D

Mary no to ci sie pofarcilo :) u nas potrafia uzywki jakies beznadziejne za 100e i lepiej sprzedawac :wściekła/y:
i jak mala w nocy ?? :))

ja czekam az maly pojdzie ne brzemke i tez sie klade , wykoncza mnie te jego pobudki :cool2:

hahaha!! :-D jooos Ty wyrodna teściowo !!!:-p

DZIEŃ DOBRY :-)

Dopisuję się do klubu zbudzonych w nocy n razy :sorry2:
I w związku z powyższym - paulina może sugar ban od jutra, bo za późno przeczytałam, trzy kawałki makowca jakoś tam same wpadły już na śniadanie :zawstydzona/y:

kocurek asionek ; witajcie w klubie niewyspanych...

paulina : dzieki :) a czy sie upominac ...? pewnie ze TAK ;-):-D

telefon do mamy zalicozny, czas zadzwonic do cioci :)

oczywiście,że tak, marcheweczki,jabłuszko itp

choć szczerze powiem,że z tym bezcukrzeniem trzeba cholernie uważać-ja na studiach się tak wrobiłam,że teraz mam trochę cukrowych problemów-kiedy np. się zapomnę i nie jem-cukier tak mi spada, że wpadam w swojego rodzaju delirkę-jest mi słabo, trzęsę się, ślinotok i chodzę po ścianach-muszę wtedy szybko coś zjeść i jakoś po chwili wracam do normy. kiedy była u mnie moja babcia-chorująca na cukrzycę-badałam się trochę glukometrem- i tak na czczo miałam 60-70-niby norma ale nisko
to może lepiej ograniczyć na maksa w tyg cukier a np. w weekend do kawki kawałek czekoladki lub placuszka???

Mary-pytanie do ciebie za 100pkt-urzekła mnie bluzeczka Mii z sówką-zdradzisz gdzie takie cudo można kupić??? i się przyznaję, bez bicia, że mam lekkiego hopla na temacie sów;)))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry