• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ale, że czego nie potrafisz? Możemy przecież tu wspólnie....ja też potrzebuję motywacji ;-))) zresztą nie tylko ja :-p
Utworzymy wielką grupę wsparcia! :-)

reklama
O! Nawet Paula się zgłosiła :-)))) Widzisz Olivka...? Nie zostaniesz z tym sama :cool2: codziennie będziemy Cię kontrolować i pytać o ilości cukru w cukrze :-D
Ja się Kochane powolutku wycofuję...leci Good morning Wietnam :)
Dobrej nocy życzę :)))

Kurczę, Mia zasnęła po 18 i dotąd śpi, a ostatnio jadła o 15.15!!! :szok::szok::szok::nerd::nerd::nerd::baffled::baffled::baffled: Chciałam ją na śpiocha nakarmić, ale nie chce dzióbka otworzyć! :no::baffled::szok:

Asionek - na pewno zdam relację z używania! :-)

Mademoiselle - ja też bym już pewnie sobie darowała, bo ona jest do 11 kg, a Mia już ponad 5 waży... Ale ta huśtawka jest nowa i za tak małe pieniądze, ze aż szkoda nie wziąc! ;-)

Jos - śliczne cudeńko - ten pierścionek!

No, kochane, widzę, że temat wagowy... U mnie dół na potęgę - jeszcze min. 5 kg do satysfakcjonującej mnie wagi! :baffled::baffled::baffled:
Tymczasem lecę, bo mała coś popipkuje i może wreszcie jej wcisnę butlę!...

hehe nie no az tak wyrodna matka nie jestem zeby malego po nocy ciagac :-D:-D

widze temat wagi... ja juz dawno wrocilam do swojej , ale cialo hmm jakies nie moje ? :szok::cool:
trzeba by bylo sie zabrac za jakis sport , ale jak jak ja kanapowiec raczej jestem ??
moze sie dopisze do grupy bedzie razniej :)))

Mary niezle ci mala pospala :)
mozna wiedzeic za ile kupilas ? bo ja patrze u nas na beznadziejnym ebay i uzywane sa po ok 80 e :szok: i nie wypasione tylko takie zwyklaki

Jos :) musze uswiadomic meza w takim razie, ze sie prezent bedzie nalezal :) robi wrazenie ten pierscionek! :cool: Chociaz ja to akurat bardziej geometryczna jesten

Olivka - od kilkudziesieciu mińut sok pomaranczowy ma zapach starych sikow.

Made... Ja wiem, ze trzeba ale wiedza jedno a kubki smakowe, przelyk i zoladek drugie... Staram sie jak moge

Mary niezle ci mala pospala :)
mozna wiedzeic za ile kupilas ? bo ja patrze u nas na beznadziejnym ebay i uzywane sa po ok 80 e :szok: i nie wypasione tylko takie zwyklaki

Asionku - za 500 koron, tj. ok. 65 euro. :happy2::happy2: I kurczę nowa jest, wiec mi się fuksnęło! :-):-) A ja się okropnie czuję sama ze sobą, do wagi sprzed ciaży musze zrzucić 2 kg, a jeszcze ze 3 wiecej by się przydało... :baffled::baffled: Ogólnie forma OK, ale wiem, na ile mnie stać i to nie to jeszcze... :sorry2: Chyba muszę zwiększyć częstotliwość treningów do 3 razy w tyg. i się tego ostro trzymać!

Udało mi się nakarmić niunię na śpiocha! :-) Nawet oczek nie otworzyła, to chyba pierwszy raz! :-D No i śpi sobie dalej od tej 18, ale boję się, ze nam cyrk zrobi w nocy... Zobaczymy.

Tymczasem dobranoc!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry