• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jos, Mademoiselle, Kocurek - dziękuję ślicznie w imieniu córci! :-)

Liluś - heeej! A znalazłam tutaj na takiej stronce, gdzie np. używane rzeczy można kupić, a babka miała nowy i za małe pieniądze! :tak::tak: Wczoraj bryknęliśmy i odebraliśmy. :tak:

Mademoiselle - hehehe, no to ładne rzeczy z chłopcami! Teraz wiem, co mnie czeka, jak się wystaramy o synka! :laugh2:

Chyba zauważam pewną rutynkę u Mii: o 8 pobudka, pieluszka i mleczko, potem zabawa i gadugadu, a ok. 10 pierwsza drzemka.
:happy::happy::happy::happy::happy:

Aż się popłakałam ze śmiechu jak sobie o tym przypomniałam :-))))) Mojego też wyślę!!! :rofl2: tego najstarszego hahahaaaaa

Kocurek - oj! ja też byłam kochliwa i najciężej chora...obłożnie zazwyczaj :-) i już się całowałam :zawstydzona/y:
Kiedyś mnie taki w pierwszej klasie klasowy don Juan pocałował skrycie...wszystkim się pochwaliłam :-p i przestał mnie całować...a ja czekałam :confused: I pewnego dnia już nie wytrzymałam i mówię: ej, będziesz mnie całował czy mam się obrazić? :eek: a on na to, że on by chciał tylko znowu wypeplam, że mnie całuje....:-D Obiecałam nie wypeplać! hahaaa

Już tylko skrótowo mocno, bo mała bardzo marudna i chyba czas na spacer.

Kocurku
przypomniałaś mi przedszkole! Koledzy kazali mi swoje majtki pokazać to im pokazałam! I nie miałam pojęcia czemu się ze mnie śmieją skoro ja taka grzeczna i uprzejma....

Buziaki bo już chyba nie popiszę...

Made to Ty już bardziej świadoma byłaś :-D

Mary no to super! I masz już bujaczkę dla trójki swoich dzieci :-) Zakup na pewno trafiony :-D

Idę po drugą kawkę :)))
Maleństwo może chwilę pośpi mi.... narzeka przez sen jeszcze.....

boogie łapaj GO, nie puszczaj!!

made ale żeby TAKIE przeboje!! :-D Nie... no jak to dobrze, że mnie ominęły..
WOW - już się całowałaś...????? :szok::-D:-D

Ostatnia edycja:
oooo matko!!! co mnie czeka :szok: zabawy siusiakiem, podglądanie, namiociki???? kurka wodna....

MADE :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

LIL :szok::rofl2::-D

KOCUREK trzymam mocno ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry