• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Lil - :-D:-D:-D:-D:-D Dobre rzeczy z tymi majtkami! :-D:-D:-D:-D A z bujaczkiem fuksnęło mi się. :tak::tak: Mamy w zasadzie jeden, ale nie ma tych funkcji bujania. Nie żebym jakaś szczególnie leniwa była... :laugh2::laugh2:

Just - witaj! Jak tam synuś?

Kocurek - oby Ci Ola pospała...

Jos - śłodziak!
:happy::happy::happy: Nie no, na matę Mia też musi mieć humor - czasem tak się drze, jakby co najmniej co złego jej się działo! :zawstydzona/y: Nie wiem czemu, ale bujaczek lepiej jej podchodzi niż mata... :dry: Noooo... Czasem się zabawi albo nawet uśnie na macie na brzuszku... Ale żeby jakoś szczególnie za matą szalała... :no::no:

No, Mia śpi, kawka zaparzona, butelki się sterylizują, w kominku napalone, więc łapię łyka kawki i idę robić porządek z porannymi kupkowymi rewelacjami... :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Made, Kocurku, Boogie, Mary, Jos :-D:-D:-D

Jos - filutek tak lubi matę jak moja Martynka widzę :-D jeszcze polubią!

A z tych zabaw w doktora to ja mam w domu ciągle pytania czemu Martynka nie ma siusiaka i jak ona to siusiu robi?? I kiedy ten siusiak wyrośnie?

No nic już naprawdę muszę na spacerek uciekać, bo Martynka na twarz pada, a w domku to panna nie uśnie...

dziex :)))))))
pod tym wzgledem filutek tez inny od poldka bo poldek od razu gapil swoimi wielkimi oczkami oi to goidzinami mogl, az zasnal :)

made : oczyska wlasnie poki co niezbyt granatowe - granat czesto przeradza sie w brazik :)
narazie szare, ani bardzo jasna ani bardzo ciemna szraosc
wiec kto wie, moze sie to jeszcze przerodzi w niebieski po tacie? :)

a do kiedy wogole moze sie ksztaltowac kolor oczu? chyba do 6 m-cy , nie ????

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry