• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja. Prawdziwą najprawdziwszą poproszę..

paula one i tak same w sobie są duże i wysokie, jak dla rodziny skandynawskiej.. wszystko takie mam, a ja kurdupel.

reklama
Boogie a moze tak ma po prostu?
U doroslego czlowieka od 3 kup dziennie do 1 na dwa dni jest norma, wiec u dzieci tez pewnie roznie bywa i wcale dieta nie musi tu nic miec wspolnego
czekamy, cały czas czekamy, teraz niech mi ktoś powie, że kupa, to nic ważnego :dry:
Bogusiu - mi Maniek też tak srał :sorry2: właściwie do dziś dwie koopy to norma :baffled: ech...sama nie wiem co lepsze...
Mały się znowu zesrał :szok: ja tego nie wytrzymam...jak kaczka :/ Nawet go nie ruszam, niech śpi z tą jajecznicą, mam dość!
jak nie urok to... SRACZKA :-p

Moje drogie widzę, że humor wisielczy, tylko mi się tam nie załamywać!!!!!!! bO NIE WYTRZYMIĘ!!!!!! a TERAZ serwuję kawusię, PRAWDZIWĄ, kofeinową i HA! amerykańską

Amerykańską też przygarnę :) Ee humor wisielczy, bo tak jakoś do siebie (ja przynajmniej) to wzięłam.. zwykle omijam takie wiadomości, bo nie pomogę, a się zdołuję ... na fb to ojciec taki młody i przystojny.. nie wygląda patologicznie.. rodzina wydaje się w porządku... i ta babcia tak przeżywa..
Empatycznemu to się ciężko żyje ;))

Ostatnia edycja:
Kocurku - a żebyś wiedziała...ile razy ja jestem wytrąbiona, bo uprzejmie się staram zachować na drodze i myślę o innych użytkownikach :/
Ech...człowiek wpuści kilka samochód przed siebie i od razu robią z tego tragedię ;)

Ano święta prawda Kocurku....mi takie historie też uświadamiają co mnie może spotkać...ja dlatego też w ogóle nie oglądam wiadomości i nie czytam gazet...bo wyobraźnia potem pracuje....

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry