• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
poczku - kiedy ja mam do Cię słabość niezależnie od poziomu hormonów :-)))) Ty jesteś jak ten tetryk z muppetów :))) mój ulubiony, balkonowy bohater :))

reklama
Muppety mają być w kinie teraz jakoś :-) Uwielbiam :-)

A moja mała ostatni raz się najadła o 9 rano - teraz coś nie chce jeść - może dlatego, że się curry najadłam??? Kurcze i co ja teraz zrobię? Cycek mi pęka w szwach...

Hej lil :tak: Ja niestety nie wiem co sie robi z cycem pekajacym od curry :rofl2::rofl2:

Myslicie, ze jos jeszcze spi? :szok:

Buty pastowac do konca zycia bede osobie, ktora szybciutko przyjedzie i zrobi nalesniki... Ja do gotowania nie probuje nawet podejsc... A moze trzeba sie zmusic?

Wszystkie już w drodze na lotnisko??? :-D)))
Ja tam nie lubię wypastowanych butów :-p

Liluś - ja nie miałam takiego przypadku z żadnym glonojadem :baffled: Kurcze...może odciągnij i spróbuj jak produkcja ruszy...?
Albo z butli...no kurcze, dziecko coś zjeść musi!

Ostatnia edycja:
ja mialam raz, po prostu ominela jedno karmienie, raz jedyny odmowila cyca mi :confused:

hej pok a probowalas sam twarozek jesc ??? kilka tygodni tylko tym sie zywilam...

Ostatnia edycja:
Hehe dziewczyny - dzięki za porady - Martynka w końcu mi pociągnęła z tego cycka, w którym mam zwykle mniej mleka - może dlatego, że wolniej leci. Ten drugi cycek nadal pęka w szwach i idę laktator uruchomić, bo nie dam rady tak.......ale powiem Wam, że od dziś będę robić więcej potraw z curry - zasmakowało mi...Martynce też musi :tak:

Poczku nie zmuszaj się do gotowania, ale coś zjeść musisz...mi z kolei na początku ciąży najlepiej wchodziły suche bułki i paluszki...

reklama
A co dziś na obiad Made??? U mnie papryka nadziewana kaszką kuskus z curry - mój pan ostatnio jest na diecie rozdzielnej i weź tu człowieku wymyślaj...mięsko, ziemniaczki i surówka to najprostszy obiadek chyba..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry