• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurku - a żebyś wiedziała...ile razy ja jestem wytrąbiona, bo uprzejmie się staram zachować na drodze i myślę o innych użytkownikach :/
Ech...człowiek wpuści kilka samochód przed siebie i od razu robią z tego tragedię ;)

No bo jedzie se czlowiek jak trzeba a jakas, za przeproszeniem, baba przede mna staje i wpuszcza 5 samochodow. Kurka. Na zakladke prosze. 2 maks ale nie caly sznur... Na zakladke sie jezdzi i wpuszcza. C innego pieszych. Pieszych zawsze i wszedzie, chyba ze na srodek jezdni wylaza to trabie, bo ze im zycie niemile to trudne ale ja do wiezienia isc nie chce i sumienie tez czyste bym wolala.
:-D:-D:szok::-D

Prosze mi tu empatii z zasadami ruchu nie mieszac ;)

reklama
pok ja za babami generalnie nie przepadam - tymi za kółkiem :-p - dogadalibyście się z moim znakomicie :tak: Ale bez przesady, jak widzę wariactwo drogowe, to mi po prostu tych ludzi... szkoda.... :)))

pok ja za babami generalnie nie przepadam - tymi za kółkiem :-p - dogadalibyście się z moim znakomicie :tak: Ale bez przesady, jak widzę wariactwo drogowe, to mi po prostu tych ludzi... szkoda.... :)))

Ja roznie... Wydaje mi sie, ze za kolkiem duzo facetow staje sie chamami a niektore kobiety po prostu nie powinny jezdzic (oczywiscie generalizuje, bo wsrod jednych i drugich sa i tacy, i owacy), bo rozum traca, makijaz robia, dzieckiem sie zajmuja zamiast na droge patrzec (nie mysla, ze to dla dziecka bardziej niebezpieczne ńiz chwilowe marudzenie i wypadniety smok?), a skrzyzowania rownorzedne w genewie to dla lasek jakis labirynt bez rozwiazania... Jedzie z prawej i mi dziekuje, ze ja puszczam. Nic tylko sie smiac.
i prosze mńie tu o brak empatii nie posadzac tylko :no::no: Ja juz w moim krotkim zyciu przeszlam wystarczajaco i lapie dystans, bo inaczej bym oszalala... Jak sie nic nie da zrobic to staram sie emocje wylaczac i zachowac trzezwosc...

reklama
Mi progesteron odebral moja irońie, za to wasza czytam z wielkim upodobaniem :)
i ptosze na moje humory nie zwracac uwagi, bo to nie warte swieczki.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry