• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Liluś - a nie wiem...bo to mój gotuje :)) Jak zwykle niespodzianka i jak zwykle pyszna, znając jego kuchnię :-p
Pochwalę się po :))))

Paprykę nadziewaną uwielbiam :))) tylko nigdy nie jadłam z kaszą kus kus...przeważnie z ryżem :)

Ostatnia edycja:
reklama
ufff nadrobilam :)
maly spi moze zdarze cos machnac ???

kurcze co nie wychodze na spacer to zachaczam o taki wypasiony sklep z zabawkami i cos malemu kupuje :szok: nie moge sie opamietac :wściekła/y: jak to sie zmienia , kiedys sobie nie moglam odmowic Sephora najlepszy przyjaciel , a teraz sklep z zabawkami :-D

maly wstal ... nic moj jeszcze jest :rofl2:

Asionek to super wieści od lekarza, no a Nat to prawdziwy kawaler już;))a propo wyjazdu to trochę się boję podróży i lotu-ale to tylko ja tak mam;))

no rosnie chlopak :)
tez czasami sie boje latac , raz jest ok , a raz jakies mysli dziwne :/

Hej babulki!

Asionku - Mia nam spała całą drogę, potem dostała jeść w domu już i położyliśmy ją, ale tak od razu nie chciała zasnąć... :no::zawstydzona/y: No, zobaczymy, co w nocy będzie, oby dospała do ranka...
!

widze bujaczek sie spodobal :) fajnie
ja dalam syropek jedna dawke i przeszlo !! takze jeszcze raz polecam jak uda ci sie go dostac gdzies :)

Mój Maniek ostatnio lubi się pobawić pędzelkiem :zawstydzona/y:
Zakładam mu rajtuzy, a na nie dopiero body....bo paluch-grzebaluch był częstym gościem w pampersie :baffled:
Teraz już nie daje rady :-))))))

nie no padlam :-D:-D
az sie boje po przeczytaniu waszej porannej dyskusji co mnie czeka .. :))

Kamil nawet TEGO etapu mi oszczędził :-D Nie wiem, czy nie nadrabia, bo potrafi godzinami w łazience siedzieć :errr:

hehe dobre :-D:-D

żyjemy...STOP problemy z internetem :( STOP tęsknię bardzo STOP całuję wszystkie koleżanki najwspanialsze STOP :rofl2:

hej :) kiedy neta naprawia ?? :)))

Made tak na wariata piszę, bo mała już marudna, a ja jeszcze śniadania nie zjadłam...
Ale moja koleżanka opowiadała mi sytuację ze swoim synkiem (miał wtedy 5-6 lat). Przyszedł do niej rano i mówi: "Mamo w nocy śniła mi się taka ładna pani (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????) i jak się obudziłem to mi się siusiak tak podniósł. Dlaczego?"
I druga sytuacja - byłam świadkiem jak w mieście na ławeczce kobitka karmiła piersią takiego większego chłopca (3-4 lata) i on w trakcie miętolenia cycusia macał sobie coś w okolicach siusiaka! Oczywiście był ubrany, ale i tak widok dla mnie dość... hmmm...nie wiem jak to określić :-p

o matko :szok: tak wogole takiego konia duzego karmic cycem to patologia jak dla mnie i to jeszcze w miejscu publicznym ?? :szok::-D

J

Chyba zauważam pewną rutynkę u Mii: o 8 pobudka, pieluszka i mleczko, potem zabawa i gadugadu, a ok. 10 pierwsza drzemka.
:happy::happy::happy::happy::happy:

widze podobnie jak u nas :) czasami maly spi dluzej , bo do 9 ,albo lepiej , ale idzie spac wlasnie ok 10 :)

doczytalam o tej porwanej dziewczynce :szok: masakra :/ normalnie nie moge sobie czegos takiego wyobrazic :-( mam nadzieje , ze znajda ja cala i zdrowa !!

Hej,jestem.Zła ale nie będę się żalić.Przejdzie mi.
Wyżyłam się kulinarnie...rosołek,ciasto marchewkowe a teraz podsmażam kuraka i zaraz go z ziemniaczkami do piekarnika.
Oliwka lekko przeziębiona ale z gorączką więc w domu a Nince nosek się zapycha,mam nadzieję, że przejdzie.
Jestem dzisiaj padnięta,nawet trochę posprzątałam.
Kocie masz najpiękniejszy domek na świecie!!!! I ta córunia:)))) Czy to Twoi rodzice na zdjęciach?Wielce przystojni:)

Jos i ta Twoja kamienica we Francji....i Polduś i Filutek....pozazdrościć!

Made,Tobie to nawet tych kooopek zazdraszczam.

A Tobie Poczku tych mdłości:))))

Ok,koniec zazdrości:)
Just,jak Remiś,próbował siateczkę z owockiem? Albo na odwrót...:nerd:

Made zasługujesz! Cudowny facet! Pisz nam o nim więcej, bo normalnie jakbym piękną baśń czytała....

Paulinka przepis sfotografuję i wstawię, bo za dużo pisania - ale pycha!

Mała już marudzi więc do końca dnia ciężko z pisaniem, ale nie mogę się powstrzymać:

PSZCZÓŁKA W LIPCU POWITA SWOJĄ DRUGĄ DZIDZIĘ! POZDRAWIA WAS WSZYSTKIE!!!!!!!! PSZCZÓŁKO WRÓĆ DO NAS!!!!

reklama
o kurcze,czyżby moneta na bb się odwróciła i staraczki w końcu zaczęły fasolkować??????????????????????
Pszczółko-serdeczne gratki;)))))))))))))))))))))))))))))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry