• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jos pokaż chudy boczuś:-D

Kocie ja jej wybaczam, ale nie szkoduję wcale, jak usłyszałam ile ona z tego interesu wyciąga na miesiac to pozieleniałam z zazdrości:crazy:a wczoraj mówiła, że na urlop jedzie, na narty i jak wychodziliśmy z gabinetu to Łukasz powiedział: jeszcze brakuje żeby rękę złamała, bo taka zakręcona, to ciekawy jestem czym Ci zrobi usg następnym razem, chyba nogą... ło bożesz ty mój, żeby nie wykrakał:-D:-D

Paulina w sprawie kota mam dokładnie takie samo zdanie jak Ty:tak: jak tam Twoje piękne dzieci??

hahaha pauilina PRZECIEŻ SZLABAN :-p mój trochę podniesiony - na ciasta zamrożone w święta - piernik i sernik i makowiec zawijany :tak: i na jogurty słodzone cukrem i serki waniliowe :dry: cholera... za wysoko podniesiony ten szlaban!! Ale czekolady nie tykam :-D

Dawaj jos na sekundę - kocur zdąży zapisać i rozpowszechnić :-p;-);-):-D:-D

no dobra Kocurze-szlaban to szlaban-choć mój się wczoraj trochę ponaciągał-ale ja muszę oglądać film i coś podjadać:zawstydzona/y:

Rurka-moje dzieci spoko spoko (jak to mój syn powiada) Daniel wcina płatki i ogląda bajki a mała dosypia sobie;))

dobra, teraz to ja zielona jestem, z zazdrości of kors-Jos-jak można tak pięknie wyglądać 2 mies. po porodzie???!!!! btw-wszystkiego naj naj dla Filutka;))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry