• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
JOS - malusieńka prośba.... :sorry2: Mogłabyś nas tak motywować codziennie z rana...???? Proooooszę... :sorry2: Ocknęłam się błyskawicznie w drodze po kolejny kawałek piernika zamiast śniadanka :-D

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D;-):zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

dziekuje dziekuje dziekuje ;) hahahahahahhaa
oj tam pieknie... z daleka i w ciemnym swietle cellulitu nie widac hahahahaha

dziewczyny cuiekam bo czas wytopilam na pstrykanie fotek i lechtanie swego ego
a teraz bieg, fifi nienakarmiony nieubrany a za 15min wylot!

do pozniej
:*

Dzwoniła teściowa. Najprawdopodobniej w poniedziałek dostanę termin u dentysty.

rureczko - moja matka pracuje w szkole do 14-17, teściowa pracuje u mojej dentystki, teściu boi się sam zostać z dziewczynkami obiema, moja siostra do 18 pracuje, szwagierka w szpitalu nie wiem jak ma dyżury, szwagrowie do 18-19 robią, zasadniczo - nie - nie mam z kim dziewczyn zostawić :sorry:

mary - jak to kto? TUSK :-D:-D:-D

jos - u was też maja podpisać ACTA ;-) dowiesz się w swoim czasie :tak:

paula - polska już się stoczyła - paliwo drogie, podatki wysokie, emerytury gorzej niż marne, NFZ leży, ZUS to porażka, teraz doszła cenzura internetu - to juz nie demokracja a reżim - na który sami pozwoliliśmy :dry:

A co do zatok... cóż w lutym idziemy całą czwórką do laryngologa. Ja mam już dość swoich zatok, M też, Karola ma kontrolę przed zabiegiem a podobno Emi ma już powiększony trzeci migdał.

A my się ubieramy i na spacer idziemy. Jest -5"C więc nie ma tragedii, wiatru nie ma więc trzeba się dotlenić :tak: A ja przy okazji kupię pasek nadgarstkowy do aparatu :-)

Oliwka ale mi narobiłaś smaka tym ciastem:szok: chodziłam i się śliniłam do monitora, męża zagonię w weekend to mi upiecze!! a na górę polewa czekoladowa może być?
Może być jak wolisz taką wersję:)

Ja od rana jazdy miałam i to nie tylko autem...napisałam na Fcbooku na grupie...

reklama
Jestem dziś pełna sprzeczności - jednak wykąpałam się i umyłam włosy :-) Mogę nie dostać dziś drugiej szansy :-p Z rozpędu umyłam kibelek, wannę i lustra w łazience :-D Nie będę suszyć włosków teraz, bo nie usłyszę małej... ale makijaż sobie machnę ;-)

carola
AŻ TAK to zaszło.... ?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry