Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Woohooo!!! :-):-):-)
:-)

Mało mnie społeczeństwo najbliższe nie zlinczowało za to
A ja się tak źle czułam... żółto-zielona bym wisiała na oparciu krzesła pod tablicą i tak by wyglądały zajęcia 
Hey Mary!
a jak wyglada chrzest w Norwegii? Co kraj, to obyczaj, wiec ciekawajestem
rozpalaj w kominku i siadaj z nami![]()

Ale dowiem się niedługo, bo mamy spotkanie. Wiem tyle, że dzieci są chrzeczone na początku mszy, że można mieć wielu rodzicow chrzestnych i tyle... 
chciała sobie pójść!!ZADNA SILA BY MNIE W CIAZY DO ROBOTY NIE ZAGONILAMało mnie społeczeństwo najbliższe nie zlinczowało za to
A ja się tak źle czułam... żółto-zielona bym wisiała na oparciu krzesła pod tablicą i tak by wyglądały zajęcia
![]()
Pok - hehe, właśnie jeszcze nie wiem.Ale dowiem się niedługo, bo mamy spotkanie. Wiem tyle, że dzieci są chrzeczone na początku mszy, że można mieć wielu rodzicow chrzestnych i tyle...
Mia pipczy, wlecę potem.
Karola jest ŚWIETNA!!!!!! JEZU CHCĘ TAKĄ ZARAZ!!!!!
Cholerna zima... my nie byliśmy na spacerze, u nas -5'C, brrr zimno :-(hehehe "stara" poczciwa pokTy widzę, że do sprawy ACTA masz jakby podobne podejście, tylko dajesz mu publiczny upust w typowo poczkowym stylu, bez owijania w bawełnę
Kocury wolą zachowywać należytą ostrożność i dystans
Nigdy więcej nie pójdę na spacermała darła się do nieprzytomności całe 45 min - pewnikiem, bo rączek nie może do buzi władować w tym całym cholernym kombinezonie
A ja zasuwałam do budki z chlebem na końcu osiedla.
Cholerna zimaOd początku mamy może z 6 spacerów spokojnych na koncie
![]()
Pok moje dwie rączki się podpisują! Jeśli ktoś może pracować, to do pracy, bo ciąża to nie choroba...Bylam na wrzesniowkach i sie zagotowalam jak woda w chlodnicy ;-)
Dyskusja na stron kilka o tym jak najlepiej w pracy szefa wykiwac za pomoca l4, macierzynskich i wychowawczych. No ja kurka osiwieje... Jak tak mozna? Po niektorych wypowiedziach to mam wrazenie, ze w ciaze zachodza glownie, zeby sobie wychowaczeurlopy poprzedluzac. Ja pitole! A tyle ludzi pracy nie ma! Kurna... Jak tak mozna?! Zdrowa jest, praca w warunkach nieszkodliwych, ciaza niezagrozona to do roboty a nie... Czy sie stoi, czy sie lezy... Ja rozumiem, ze system jest tez do bani ale agrrr..
Ufff ulzylo mi..
Ja kocurku wychodze z zalozenia, ze jak jedn maja prawo muwic a to ja mam prawo odpowiedziec b...