• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja tez o tych co im nic nie jest:)
Ja tam do 8 miesiąca harowałam na nocki i dalej bym harowała gdyby nie policjanci wiszący na mym szefie: że, jak to??Ciąża,noc,bar,dym itd...

Wstawiłam makaron na rosół,pan zapowiedział, że do domu nie wraca...
Kocie ja też go nie rozumiem:( Aaaa i dorzucił, żeby opowieści o cywilizowanym rozwodzie między bajki włożyła:)

Boogie są takie na Markafoni,niestety prawie 100zł i to torba na lapka...

reklama
Karola - co sie stalo trmu twojemu? On zawsze taki impulsywny i niepokorny? Co tzn ze cywilizowany rozwod miedzy bajki..? A macie sie o co przy rozwodzie klocic? Boze..

pok Mnie wysyłali żółto-zieloną, nawet własna mama :( tylko ojciec dziecka wykazał zrozumienie... i koleżanki tu obecne :) A moja praca to hałas, nerwy, bieganie/stanie, niemożność zrobienia siku i do sześciu godzin bez jedzenia, a w dodatku aż do lata ZIMNICA jak w psiarni. 800 istot w wieku najwyższej destabilizacji emocjonalnej i ich bakterie i fanaberie :( Może do biura bym chodziła... i tam sobie po cichu umierała, wiedząc że mogę w każdej chwili wyjść to toalety....
jeeeeezu przypomniałaś mi poczku o mojej zaszczytnej pracy i powołaniu... i ja mam TAM wrócić??? :baffled::baffled::baffled:

boogie u nas -4 jest :) ale to lepiej, niż 0 :)

Ostatnia edycja:
Jeju Karola współczuje-co się twojemu mężowi w tej głowie poprzewracało?????? kosmici go porwali, czy jak??? no i rzeczywiście co będzie z Oliwką??&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& aby wszystko poszło po twojej myśli i byś wyszła z tego wszystkiego na swoje

to jeśli chodzi o koooopy-sztuk jeden dzisiaj;)))

Made-a jakie pyszności robisz teraz na imprezkę-daj się poślinić do lapka-wczoraj przez Karolę miałam ślinotok;)))

Pok-ja też nie kumam kobiet z tym L4-ja w pierwszej ciąży pracowałam do 8mies. bo potem leciałam do polski, a w drugiej do 5mies.-bo zaczęły się problemy i trochę leżałam

co tam miałam jeszcze komuś...no nic muszę pomyśleć...:-D

Karola - co sie stalo trmu twojemu? On zawsze taki impulsywny i niepokorny? Co tzn ze cywilizowany rozwod miedzy bajki..? A macie sie o co przy rozwodzie klocic? Boze..
Nie...chyba próbuje mi na złość robić...wiesz,zraniona męska duma bo mu baba powiedziała,że składa wniosek o rozwód.

Paula, nie wiem co jest...przeraża mnie to.

pok - czytałam i rozmawiałam z kilkoma kolegami prawnikami - ten dokument ma tyle dziur że polscy urzędnicy je znajdą - ba już w WB znaleźli pierwszą ofiarę:

Student pierwszą ofiarą międzynarodowych porozumień antypirackich - Tech - WP.PL

Powiedz mi czy wg ciebie chłopak zasłużył sobie na 10 lat więzienia które najpewniej mu zafundują w imię "PRZYKŁADU"???
Dokument nie ma dokładnych regulacji prawnych - ta kwestię pozostawiają do kwestii każdego państwa. ALE!!! Jak w przykładzie powyżej - nie musisz być być sądzona w swoim kraju - bo wystarczy że inne państwo stwierdzi że umieszczasz niewłaściwe treści i zażąda twojej ekstradycji.
Powiem tak - treść dokumentu sama w sobie wg mnie jest właściwa, jednak dziury które mają załatać państwa w swojej jurysdykcji to TO jest problem. Tobie łatwo mówić - siedzisz sobie za granicą - my żyjemy w realiach jakie serwuje nam NASZ rząd - a uwierz mi - to co oni robią woła o pomstę do nieba!!!

Karola - to już ostateczna decyzja o rozwodzie? Czy chłop tego nie przemyślał?? Ehh - faceci to kretyni!!!

Ja z Karola poszłam w 7 tygodniu na L4 ale żygałam dalej niż widziałam, zasadniczo ciąża zagrożona po 6 poronieniach a w pracy jak się dowiedzieli to ani w recepturze nie mogąłm nic robić, ani rozkładać towaru bo dźwiganie a stać przy kasie w upał (rekordowo ciepłe lato i 40 w słoneczku) szef mi nie pozwolił żebym nie zasłabła. Jak chciałam wrócić w październiku to szefowa odmówiła bo nadal w recepturze nic nie zrobię, towaru nie rozłożę a przy okienku bym się jeszcze od jakiegoś zasmarkanego pacjenta zaraziła a ciąża przecież zagrożona - ona nie chciała mnie mieć na sumieniu :dry:

Dentysta na 17, matka przyjdzie do dziewczyn.

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry