Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój tez tak ostatnio gadał a następnego dnia zmiana o 180 stopni
Chłopy jak dzieci - musi przemyśleć na spokojnie - a ty w między czasie jak jesteś pewna decyzji to szukaj roboty i lokum i zabierz dziewczynki ze sobą nic nie mówiąc 
)))))) i te oczy....

Boli mnie szczęka, spać nie daje :-( Od zatok boli mnie cała prawa strona twarzy - i najgorzej że idzie od zatoki przez kość policzkową do szczęki aż do trójki. I żeby cały czas bolało to bym przebolała ale to mnie tak ... pulsacyjnie co kilka-kilkanaście minut kłujeNa prochach przestało a teraz znowu mam jazdy. Ehh... biorę prochy na dobranoc
![]()

Asionku dzieki za rade... Cienko to widze, bo mam po prostu wstret do plynnego. Chyba przez to ile sliny polykam co kilka sekund... Nie moge juz przelknac wiecej...
Cieple raczej nie.. Bardziej mysle, ze moze super zimne dalabym rade. Sprobuje jutro. Tymczasem jestem wykonczona, mam wrazenie calkowicie pelnego zoladka i czuje, ze zasnac bedzie ciezko...
dzieki jeszcze raz!
druga
filutek ma dzis 2 m-ce))))))))))))))))))))))))))))))))))
?
asionek jak noc po szczepieniu ????(
Już nie dogadamy
Muszę to skończyć.
ZADNA SILA BY MNIE W CIAZY DO ROBOTY NIE ZAGONILAMało mnie społeczeństwo najbliższe nie zlinczowało za to
A ja się tak źle czułam... żółto-zielona bym wisiała na oparciu krzesła pod tablicą i tak by wyglądały zajęcia
![]()
Koleżanki drogie jaki materac polecacie do łóżeczka??