• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hmm...jeśli miałabym to analizować, to wybacz Olivka, ale poniękąd rozumiem jego zachowanie. Facet dostał wiadomość, która nim wstrząsnęła i tyle. Nie każdy potrafi po takich słowach, a na pewno nie ktoś komu zależy, w ten sam dzień KULTURALNIE sobie usiąść przy kawce/winku porozmawiać :/

Hmmm...nie wiem co miałoby nim wstrząsnąć skoro ostrzegałam,prosiłam i groziłam...a rozmowy o tym odbywają się już jakiś czas....
I wcale nie liczę na kulturalną rozmowę przy winku....tu są dzieci,które nie wiedzą co się dzieje....

sol : patrze na ten link z serialami i wybralam kilka i wszystkie niedostepne, wlanczam i nic nie gra
czy to normalne ???? czy ja nie mam jakiegos programu czy cuuus ...?
chetnie bym sobie poogladama cudowne Lata :)

Jos u góry jest info: "Pracujemy nad przywróceniem działajacych linków." - może to przez tę nową ustawę strona zablokowana??
Kocurku podasz te amerykańskie??
Carolawstrzymaj się z rozwodem...widać, że oboje jesteście teraz w tak złych emocjach, że lepiej nie podejmować tak znaczących decyzji...Porozmawiaj jeszcze z kimś postronnym...

Czizuuuuu,mój 70kg pies śpi i pierdzi...fuuuuuuuuuu,muszę ją wywalić na dwór...

Lil...ja?On powinien bo ja rozmawiam cały czas....

Dobra...nie wypowiadam się już w tym temacie. W każdym razie życzę WAM Olivka, żebyście się dla dobra dzieci nie szarpali między sobą. Jak macie się rozstać, to się rozstawajcie i kropka.

Idę zrobić herbatę :)

Wychylam sie z krzakow na chwile. Zaraz bedzie mnie tu wiecej. :rofl2:

Jos u góry jest info: "Pracujemy nad przywróceniem działajacych linków." - może to przez tę nową ustawę strona zablokowana??
Kocurku podasz te amerykańskie??
Carolawstrzymaj się z rozwodem...widać, że oboje jesteście teraz w tak złych emocjach, że lepiej nie podejmować tak znaczących decyzji...Porozmawiaj jeszcze z kimś postronnym...

sol : patrze na ten link z serialami i wybralam kilka i wszystkie niedostepne, wlanczam i nic nie gra
czy to normalne ???? czy ja nie mam jakiegos programu czy cuuus ...?
chetnie bym sobie poogladama cudowne Lata :)

Zamknieto w stanach megaupload i kilkainnych serwisow, na ktorych bazuja takie. No videobb juz nie dziala.

reklama
lil : dziexw :) no moze to dlatego... nie wiem kurka... sprawdze wieczorkiem :)
bo uwielbiam Cudowne lata :) i 24 godziny i jeszcze Cold Case, ktorego tam akurat nie ma :( A i jeszcze obowiazkowo gotowe na wszystko :)
i droop dead diva i ally mc beal kiedys :) hahahahaha

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry