• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Olivka - lepiej nie, bo mogłabyś się na mnie obrazić...ja na to patrzę zupełnie inaczej, i może nie po Twojej myśli, ale próbuję też zrozumieć Twojego męża.

reklama
Rurka :-D Jak juz widze w poscie l4 to nie czytam,to nie dla mnie... Potem sie dziwia jak firmytraktuja ciezarowki... Kazdy kij ma dwa konce. No nic.
wizyta o 11:30, dziekuje za pamiec :zawstydzona/y:
zaczynam wlasnie pic 3 szklanke napoju, wiec mozna powiedziec, ze jest lepiej niz wczoraj...
a co u Ciebie? Jak tam Zuzia? :happy2::happy:

Napisał do mnie mój brat...tata w szpitalu,ciężki stan,raczej nie przeżyje...nic więcej nie wiem,czekam na info...

Miała smak na kanapkę z serkiem topionym, tatuś jej zrobił. Poza tym świetnie, aktualnie kopie mnie chyba w pęcherz:dry::-D
Zastanawiam się czy to możliwe, żeby reagowała na Łukasza, bo jak mówi do brzuszka albo dotyka to się z miejsca ożywia:szok:

Poczku jutro wizyta!!!!!!!! Trzymam kciuki i dawaj nam znać!!!!!!!!!

Carola z boku to może wyglądać tak jakbyś nie chciała tego rozwodu, a jedynie używasz go, żeby coś osiągnąć - wymanipulować - ja mam faceta, który chyba zareagowałby podobnie jak Twój - na pewno nie padłby na kolana i nie prosił ZOSTAŃ....Mój nie lubi takich akcji...zamyka się wtedy w sobie..I z doświadczenia też wiem, że na facetów takie poważne rozmowy co 5 minut nie działają...my kiedyś mieliśmy etap rozmów i nic to nie dawało - a to był najtrudniejszy czas dla nas - bo on w ogóle nie wiedział o co mi chodzi...mimo, że pół nocy gadaliśmy...mojemu trzeba konkretnie, krótko i na temat...odkąd nie ma tych ciężkich rozmów (ja odpuściłam) to jest o wiele lepiej..ale to ja o sobie piszę - jak jest u Was nie wiem...

Ostatnia edycja:
Lil - w stanach pozamykali duzo serwerow i stron np. megaupload, a z tego korzystala wiekszosc tych serialowych stron. Spokojnie :) duzo jeszcze dziala tylko czasemsie trzeba dzialajacego linka naszukac. Videobb nie dziala np w ogole.
szukaj na sidereel.com, tvduck, yidio, cucirca itp.

reklama
Ktoś znalazł Tatę nieprzytomnego,zawieźli do szpitala,jest na neurochirurgii,odzyskał świadomość ale podobno gada od rzeczy,badają go,za godzinę mam rozmawiać z lekarzem.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry