• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziękuję Poczku :-) ciekawa jestem jak długo to potrwa wszystko zanim te serwisy jakieś obejścia znajdą...podobno chomik będzie na razie działał, bo jest zarejestrowany na cyprze, a ten umowy nie podpisał...tylko chomik to wylęgarnia wirusów...przez niego straciłam poprzedni komputer....oj trzeba będzie posty pousuwać za chwilę...

Rureczko jasne, że może reagować!

Carola oj :-(

reklama
Lil! Ta umowa w polsce jeszcze ńie obowiazuje. Ten dzisiejszy podpis nic nie zmienil, musi byc jeszcze notyfikowana, zeby weszla w zycie a to troche czasu zajmie, jesli w ogole dojdzie do skutku.

Karola... Ja sie co do rozwodu nie wypowiadam, bo kopletnie nie wiem jaki macie problem. A co do taty, to wspolczuje tylko powiedz co ty na forum robisz w takiej sytuacji?!

Siedzę i czekam na informację od rodziny...co mam robić? Przecież tam nie pojadę bo daleko...i nie mam czym...mąż na tą informację zareagował brakiem odpowiedzi. A ja kur...wa siedzę zalana łzami i nie wiem co robić....

Siedzę i czekam na informację od rodziny...co mam robić? Przecież tam nie pojadę bo daleko...i nie mam czym...mąż na tą informację zareagował brakiem odpowiedzi. A ja kur...wa siedzę zalana łzami i nie wiem co robić....

A tesc, ktory cie dzis do sklepu zawiozl nie koze cie zawiezc do szpitala? Dzieci ze soba i jedziesz, jak nie to taksowka.
Najwazniejsze w takiej sytuacji to, cos robic. Np pojechac to juz duzo.

Mój teść mieszka prawie 30km stąd poza tym to starszy człowiek i nie może prowadzić nocą...na taksę nie mam pieniędzy,zwłaszcza, że to kilkaset km...

Carol trzymaj się - nie wiem co mówić...staraj się uspokoić..

ja powoli zmykam....ale jutro wrócę...

buziaki dla wszystkich...

Kocurku lepszej nocki! Idź szybciej spać...

Sorki.. Myslalam, ze tata gdzies w twojej okolicy.
sprobuj sie czyms zajac kochana. Dzieci wyczuja, ze cos jest nie tak, a po co sie maja denerwowac?
Sciskam mocno

maly zasnal o 17 i spal do 18.30 az go obudzilam na kapiel ... zorobil sobie sen nocy troche za wczesnie :szok: a pozniej byl mega ryk :-(

Asionek - ja już nie mam 3 ósemek bo wyrwałam za młodu a czwarta jest martwa :-p

Byłam wróciłam, zmarzłam jak sam pieron. To nie zęby - ja jestem zwyczajnie meteopatą :-p

a no to inna bajka :)

Kocie ja też zawzięta.
Made chodzi mi o jego zawziętość względem na...że nie chce po ludzku tylko złośliwie robi,nie wraca do domu,nie chce żebyśmy razem z dziewczynami pogadali....
I że do cholery jasnej nie krzyknął, że nie chce rozwodu, że kocha itp....

Karola widze , ze twoj podobny chyba do mojego bardzo skrobne ci cos na PW , bo nie chce tutaj pewnych rzeczy pisac ...
w kazdym razie Maja dobrze napisala , ja na stowe mowie ci , ze to w tym problem lezy :(

trzymam
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za tate !!!

sol : patrze na ten link z serialami i wybralam kilka i wszystkie niedostepne, wlanczam i nic nie gra
czy to normalne ???? czy ja nie mam jakiegos programu czy cuuus ...?
chetnie bym sobie poogladama cudowne Lata :)

Pok juz napisala hehe , nie dzialaja wszystkie programy od jakiegos czasu i stad te nie dzialajace seriale , pewnie niedlugo naprawia , bo np. moj serial Plotkara juz dziala na innym odtwarzaczu :)

Asionku.. Nie naprawia... Nie ma to nic wspolnego z ACTA, tylko z amerykanskim SOPA.
ACTA jest przeciw podrobkom a SOPA przeciw piractwu w sieci. Po aresztowaniu wlasciciela serwisu megaupload wiekszosc podobnych serwisow zamiast czekac na aresztowanie szybko sie sama pozamykala i watpie, zeby wrocili ale jest ich baaardzo duzo. Trzeba tylko dluzej szukac.

:)

reklama
Jos - jak pok napisała - duże serwery padły i linki są nieaktywne do seriali, ale naprawiają powoli :tak:

Ja chyba naprawdę potrzebuję psychiatry. Jak tu z wami siedzę to się czuję jakbym była piątym kołem u wozu. Chciałam sobie pograć w LOL-a, zgarnęli mnie znajomi do gry - oni 30 lvl ja 8 lvl - dwa mecze zagrałam - tylko im przeszkadzałam i osłabiałam drużynę :-( Ja chyba naprawdę powinnam się zamknąć w sobie , skupić się na dzieciach i nikomu nie wchodzić w paradę :zawstydzona/y: Idę sobie popłakać w łazience żeby mnie dziewczynki w takim stanie nie widziały :-( Wam też już nie będę truła :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry