Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej
nogi mi z doopy wypadaja, bylismy w parku a pozniej to juz sprint z kolacja kapielami praniem i reszta
nie robie kolacji strajk, maz juz jedzie sz pracy i kupi couscous z jagniecinka
carola : bardzo mi przykro z powodu taty ... co do meza to wiesz... ja sie zgadzam z lil w sumie...
ja kiedys taka bylam ze w ciezkich chwilach mialam jakis perwersyjny impuls zeby wszytsko drastycznie odciac, zakonczyc hop siup! spakuje sien wroce do poslki itp itp
dlaczego mowie ze to bylo perwersyjne??? bo to byly prowokacje! oczywiscie ani przez sekune nie chcialam konca...
tylko wlasnie oczekiwalam zazegnania klotni przez drufga osobe, prosb itp
na szczescie z tego "wyroslam"
bo to fakltycznie na dluzsza mete moze znudzic osobe, zmeczyc po prostu ...i zachecic do skorzystania z propozycji...

ooo jedna bratnia duszyczka![]()
Asionku jak tam Nat? Już coraz większy chłopczyk, jak widzę na zdjęciachno i te zdjęcie z siostrami Twoimi jest świetne
wszystkie piękne
eee nie ma Was, nawet jednej zbłąkanej duszyczki... hmm, to idę czytać książkę, spokojnej i przespanej nocy Wam życzę
POK trzymam, zaciskam i czekam na newsy![]()
asionek : dziekihyhy
just : hej
a zdjecie z siostrami faktycznie jets super, wszystkie podobne do siebie i piekne.. i... uwielbiam wasze noski ...![]()
zmykam spac
kolorowych !