• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
cudna Karola-ale ja się boję biżuterii dla takich maluchów...

aha chce ktoś pół opakowania pieluch dada premium 3 -oddam za darmo dobrej duszy-moje dzieci mają chyba arystokratyczne tyłeczki i im pampers lub huggies tylko służą-poproszę tylko o adres;)

Paula w Hiszpanii to powszechne jak pampers,Ninka nosiła,nosi i nigdy nic się nie stało:)
A nosi od 2 tyg życia:)
Kolczyki od 3tygodnia:) Tam przekłuwają po porodzie,jeszcze przed wyjściem ze szpitala. Ale ja jej nie dałam,dopiero po 3 tyg i to igłą...Zero bólu,zaczerwienienia,nic:) Nawet się nie obudziła:)
Kolczyków też trochę mam bo tam dostaje się w prezencie biżuterię dla dzieci.

Jaka jest zawartość cukru w cukrze?
Jakość kiepska bo robiłam ze zdjęcia aparatem...
Ale na niektórych widać jak Ninka dzierży bransoletki i kolczyki:)

Zobacz załącznik 431609Zobacz załącznik 431610Zobacz załącznik 431611Zobacz załącznik 431612Zobacz załącznik 431613Zobacz załącznik 431615Zobacz załącznik 431616Zobacz załącznik 431617Zobacz załącznik 431618

Rurka na zdjęciu nr 3 i 4 wspomniana sukienka...w sumie to mini sukienka:) Ma śliczny wzorek ale nie widać na fotce:(
Ależ ja byłam szczęściarą...jaka ona śliczna i malutka była...........

reklama
Olivka - cudny cukiereczek :))) W Holandii też dzieci noszą bransoletki, niekoniecznie złote...zależy od upodobań rodziców. Tyle, że te bransoletki mają taką blaszkę, na której wygrawerowane jest imię maluszka :tak:

Liluś - ta patchworkowa sukienusia to mój top one :-))))) Uwielbiam takie ubranka.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry