• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paulinka ciekawe czy w Polsce jest NEXT gdzie indziej niż w lumpku? Chociaż mi się udaje zawsze takie rzeczy kupić, że jak nowe wyglądają...

Co do pupki Martynki to odkąd myję pod zlewem, nie używam mokrych chusteczek i nie kremuję dosłownie niczym - nie mam żadnych problemów - każda pieluszka nam pasuje...Co prawda kuszą mnie pieluchy wielorazowe ze względów ekologicznych - ostatnio byłam na takim spotkaniu na ten temat - ale jakoś lenistwo zwycięża i kupuję jednorazówki...

reklama
Ja używam pieluszek Dada, ale my jedziemy na 4 i 5 :szok:
4 dla Boryska, a 5 dla Igorka :-))) Mam nadzieję, że uda mi się Igorka wkrótce nauczyć załatwiać potrzeby do nocnika :sorry2: Tylko jak to zrobić, jak jedynym dźwiękiem, który z siebie wydobywa jest: "mmmmm" :baffled:

Wiola maila łap;)))

Made my dopiero wchodzimy w rozmiar 4 ale twój syn słusznych rozmiarów jest;))), a Mańkowi daj czas na nocnik...ja robiłam kilka prób-chłopcy to gorzej łapią...dopiero jak Danio miał 2 latka i 9mies. to się udało-poczekaj na cieplejsze dni-tak od maja i powoli zakładaj mu majteczki-u nas na początku szło 5-6 par spodni i majteczek a ja wtedy latałam za nim z wielkim brzucholem, kup może książeczkę-my mamy pt. "kamyczek na nocniczku"-Daniel ją uwielbia i czytał ją często na nocniczku i dzięki temu łatwiej mu było-no wiesz jak ktoś ma podobne problemy to razem łatwiej:-D

Paula - no tak myślałam, żeby poczekać na cieplejsze miesiące i zaczynamy majtkowanie :-))) A ta książeczka mówisz super? To idę jej już szukać :) DZIĘ KU JE MY!

Paula - znalazłam! Tylko teraz Kamyczek stał się Kajtusiem :-))) Wydawnictwo zmieniło imię chłopca :)))
Wzięłam kilka serii...przeczytałam wstępny opis i jestem pod wrażeniem ;))
Mam nadzieję, że Maniek się z Kajtusiem zaprzyjaźni :-D

Ja tak mówiłam o Kamilku - Kamyczek..... :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

carola :szok: Ninka cudo - czemu wcześniej nie pokazywałaś..????? :szok: :rofl2: Podobna do Ciebie :-) .. i trochę do.... Filoutka :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Nooo właśnie pisałam na Fcbooku do Jos, że podobna ze spojrzenia do Filutka:-D
Zdjęcia mam w albumie i nie zeskanowane więc nie było okazji do pokazania...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry