• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made Ninka taką nosi:)
Ma imię i diamencika a z drugiej strony data urodzenia:)
Dostała od mojej znajomej:)

Sikam non stop jakby mnie pod wąż ogrodowy ktoś podłączył i od 2 tyg mam śluz:szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jaka jest zawartość cukru w cukrze?
Jakość kiepska bo robiłam ze zdjęcia aparatem...
Ale na niektórych widać jak Ninka dzierży bransoletki i kolczyki:)

Zobacz załącznik 431609Zobacz załącznik 431610Zobacz załącznik 431611Zobacz załącznik 431612Zobacz załącznik 431613Zobacz załącznik 431615Zobacz załącznik 431616Zobacz załącznik 431617Zobacz załącznik 431618

Rurka na zdjęciu nr 3 i 4 wspomniana sukienka...w sumie to mini sukienka:) Ma śliczny wzorek ale nie widać na fotce:(
Ależ ja byłam szczęściarą...jaka ona śliczna i malutka była...........
Jaka malusia i śliczna :szok::szok::szok::szok: słodycz :rolleyes:

Made no sukienka też mnie urzekła - jest z NEXTA - mam z nexta jeszcze parę innych super ciuszków - podoba mi się ten styl. No i jak kupuję w lumpku to cena też fajna - a ubranka niezniszczone :-)

Carola fajna bransoletka - ale u mnie dla Martynki chyba by się nie sprawdziła, bo Maciuś by się tym zbyt szybko zaopiekował - a Martynka w sumie też wszystko ciągnie...Może na allegro wystaw??? A co do latania do WC - możliwie, że w ciąży jesteś???

Ja byłam na zebraniu i pocałowałam klamkę, bo zebranie jutro...

lilus przynajmniej drugi spacer zaliczylas:-p.a jakby co to poszukuje typowo chlopiecych ubranek;-).

miala ze mne robic interesy pewna mama 2 przystojniakow ale jej ciagle nie ma:zawstydzona/y:

musze frytki zrobic bo maz mi za 30 min do domu wroci a nic do jedzenia nie ma

Wioluś która mama??? Ja kurcze też miałam mieć wolne ciuchy po Maciusiu ale okazało się, że w maju rodzi chłopca moja szwagierka i tak się wymieniamy ubrankami (ona mi daje po córeczce a ja jej po Maciusiu). Ach frytki bym zjadła...

A spacer rzeczywiście miałam - pod drodze weszłam do carrefoura i się okazało, że jest promocja pampersów - 150 sztuk (rozmiar 3) za 79 zł - nadźwigałam się, że hej!!!

Carola czasem życie płata figle...

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry